📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Głupie pizdy z gimnazjum. W normalnych czasach ojciec jednej, drugiej tak naświetliłby priorytety, że dupa bolałaby tak, że lekcje odrabiałaby na leżąco.
A na koniec podziękowałyby ojcu za dar reprymendy. Rozhisteryzowane gówniarstwo.
A na koniec podziękowałyby ojcu za dar reprymendy. Rozhisteryzowane gówniarstwo.
Jaki ulany, widać że się powodzi
psiapsiółki, one nawet nie wiedzą co tam robią i o czym mówią, pierwsze zdanie o gwałcie to potwierdza że nie wiedzą o co walczą.
huncfot130 napisał/a:
Ja pie**ole....
Jestem po stronie Księdza....
Świat się kończy....
To musi jebnąć
Kurwa... przecież to jest wszystko sztucznie i celowo wywoływane, a karakan siedzi, głaszcze kota i się śmieje.
Tylko księdza szkoda.
Dziewczynkom chyba nikt nie powiedział, że u pepików można się w cywilizowanych warunkach wyskrobać za kilka $, a te się przypierdalają do bogu ducha winnego pedofila.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów