Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
instagram.com/strajk_kobiet/
No ale w sumie co druga ma już taki przebieg jak początkująca dziwka
Dlaczego piszesz takie ohydne bzdury? W jakim celu? Gdybyś powiedział taki tekst dziewczynie na żywo, to byś dostał tak w pysk, że twoje smarki wymieszały by się z krwią płynącą z nosa.
awanturują się o to, że dałna nie mogą zabić, tak?
Nie chodzi tylko o dałny. Aborcja to PRAWO KOBIET do decydowania o swoim ciele. Dlatego również aborcja do końca 12 tygodnia ciąży powinna być legalna.
Dlatego większość lasek w dzisiejszych czasach to tylko ruchadła, bo do niczego innego się nie nadają. Taka to nawet kanapki nie umie zrobić.
Żałosny incel, któremu żadna by nie dała, no chyba że kopa w mordę.
Zwykle blachy, co jakby tosta na mordę wyłapały to by się skończyło.
Tosta na mordę jakbyś ty otrzymał, to może być zmądrzał, chociaż wątpię.
BTW cały ten cyrk to kolejna ustawka lewaków, ich bicie piany przy każdej możliwej okazji. Wciskają kobietom tabliczki z jakimiś randomowymi hasłami plus jakiś bełkot na usta i idzie taka ciemna masa i krzyczy co popadnie.
NIE WIEDZĄ DOKŁADNIE CZEGO CHCĄ ALE CHCĄ TEGO BARDZO.
A zauważyliście jak "rzetelne media" szybko zapomniały o rolnikach i ich proteście. A pieniacze szybko olali rolników bo organizacyjnie łatwiej im kontrolować głupie baby (przy użyciu feministek) i organizować wielodniowe protesty w Warszafce i innych miastach! Bo bab jest więcej niż rolników i "są na miejscu", można sobie protestować jednego dnia, dać odpocząć i znowu zwołać na drugi dzień.
Rolnicy się do tego nie nadawali i w końcu by się połapali...
Ten obrazek tłumaczy ich psychologię
BTW cały ten cyrk to kolejna ustawka lewaków, ich bicie piany przy każdej możliwej okazji. Wciskają kobietom tabliczki z jakimiś randomowymi hasłami plus jakiś bełkot na usta i idzie taka ciemna masa i krzyczy co popadnie.
NIE WIEDZĄ DOKŁADNIE CZEGO CHCĄ ALE CHCĄ TEGO BARDZO.
A zauważyliście jak "rzetelne media" szybko zapomniały o rolnikach i ich proteście. A pieniacze szybko olali rolników bo organizacyjnie łatwiej im kontrolować głupie baby (przy użyciu feministek) i organizować wielodniowe protesty w Warszafce i innych miastach! Bo bab jest więcej niż rolników i "są na miejscu", można sobie protestować jednego dnia, dać odpocząć i znowu zwołać na drugi dzień.
Rolnicy się do tego nie nadawali i w końcu by się połapali...
Tak stary to jest totalny spisek lewactwa. Jest nadlewak który rozdaje proporczyki i tabliczki. Nad nim stoi oczywiście ogólnoświatowy spisek żydowski i Soros.
Kurwa jaki debil.
Nikt ! One Walczą o swoje ... Nie kryją się z tym...Nie wstydzą się a Wy współczujecie księdzu...
Jesli tak ma to wyglądać dalej to juz wiem ze wszyscy jesteśmy w dupie.. i to wielkiej ciemnej dupie z której zamiast dźwięku zwykłego pierda bedziwe
my słyszeć Kwa kwa skurwysyny
bo organizacyjnie łatwiej im kontrolować głupie baby .
Uważasz że one są głupie?
To w takim razie jak nazwiesz siebie? Bardzo głupim? Wyjątkowo głupim?
Ot, lewactwo.
Czy 90 procent Sadoli to wyborcy Konfederacji?
POzwolicie że zacytuję
Tyle zrozumiałem z tych krzyków
Pozwolicie ze zacytuję klasykę:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów