Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skad to takie inteligentne Julki? Pewnie trafie, warszawka ?
Nie tylko w Wawie. Wszedzie tego kurestwa pełno.
Widzę propaganda lewicowa świetnie ogłupia
Poziom wiedzy w tym kraju na temat aborcji to kurwa dno. Widzę że większość myśli że bierzesz tabletkę i po sprawie. Problem który dotyczy wyrok TK dotyczy płodu w okolicach 11 tygodnia (wtedy dokonuje się badań prenatalnych) człek wygląda jak na zdjęciu a nie kurwa jak zlepek komórek.
Widzę propaganda lewicowa świetnie ogłupia
To co robisz jest propagandą, wrzuciłeś nawet nie zdjęcie a wizualizację przedstawiającą zdrowy płód. Więc wyrok TK w żaden sposób nie odnosi się do takich przypadków a dotyczy czegoś takiego.
Bardziej drastycznych wad tu nie wrzucę bo nadają się na HARDa a nie na główną.
Jeżeli uważasz że powinno się zmuszać kobiety do rodzenia czegoś takiego to jesteś zwykłym psychopatą i srogim pojebem.
Zalecam mniej prawicowo katolickiego pierdolollo a więcej książek.
Ja pierdole....
Jestem po stronie Księdza....
Świat się kończy....
Widocznie musisz być jego posłusznym ministrantem
No zobaczymy, czy Admin znów usunie mój post bo utożsamia się z tym scierwem. Chcesz to mnie zbanuj bo pokazujesz jakie truchło z Ciebie.
ksiądz wyjaśnił durne kurwy prostymi gestami,
"a jak ktoś mnie zgwałci" to nie dopuszczaj kurwo żeby cie ktoś zgwałcił, nie szlajaj się jak dziwka sama po nocy i po problemie
Ja pierdole....
Jestem po stronie Księdza....
Świat się kończy....
ministranci tak już mają. Zobaczysz jak będzie, gdy zmienisz rękę na partnerkę i okaże się, że spodziewacie się chorego dziecka i będziecie musieli na głowie stawać, całe życie
2. Kolejno podważamy ich heteroseksualizm, promując modę bycie homo
3. Uczymy hedonistycznego podejścia do życia
4. Aby następnie wysłać takiego niewolnika bez wartości do pracy w korpo.
Później się dziwić, że taka Julka jest przestraszona wizją macierzyństwa, czegoś co towarzyszyło naszemu gatunkowi od dziesiątek, jeśli nie setek tysięcy lat.
To co robisz jest propagandą, wrzuciłeś nawet nie zdjęcie a wizualizację przedstawiającą zdrowy płód. Więc wyrok TK w żaden sposób nie odnosi się do takich przypadków a dotyczy czegoś takiego.
Bardziej drastycznych wad tu nie wrzucę bo nadają się na HARDa a nie na główną.
Jeżeli uważasz że powinno się zmuszać kobiety do rodzenia czegoś takiego to jesteś zwykłym psychopatą i srogim pojebem.
Zalecam mniej prawicowo katolickiego pierdolollo a więcej książek.
Ziomek czytaj ze zrozumieniem.
Lewaki myślna że płód wygląda tak jak na zdjęciu na podstawie tego definiują czy ma np gratisowy chromosom
To co ty pokazałeś w pełni się zgadzam z usuwaniem
Ziomek czytaj ze zrozumieniem.
Czytam ze zrozumieniem, ale ty chyba nie bardzo rozumiesz co sam piszesz.
Problem który dotyczy wyrok TK dotyczy płodu w okolicach 11 tygodnia (wtedy dokonuje się badań prenatalnych)
Sam piszesz o wyroku TK a ten wyrok dotyczył wad prenatalnych, więc wszystkich a tylko ok 20-25% aborcji miało związek z zespołem downa którego się tak uczepiłeś.
Reszta dotyczy wad jakie pokazałem powyżej. A wyrok wyjebał wszystko w kosmos. Rozumiesz w końcu w czym problem ?
Tu nie chodzi o downa. Po prostu nie przemyśleli tematu i wyjebali dziecko z kąpielą.
Lewaki myślna że płód wygląda tak jak na zdjęciu na podstawie tego definiują czy ma np gratisowy chromosom
A prawaki myślą że świat ma 6000 lat a jezus patrzy jak walą gruchę. Tez niezłe z was debile
Wyzywając ludzi od lewaków pamiętaj że jesteś na tym samum poziomie zidiocenia jak oni, tyle że po drugiej stronie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów