Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No kilka $ to trochę przesada, wycieczka do Czech lub Niderlandi to koszt pewnie z 300€ (lot samolotem w tę i z powrotem + taryfa na miejscu) sam zabieg 600-800€. Czyli w 1k€ się zmieści.
Człowieku aborcja kosztuje 100 €. czyli około 400 zł. Taki jest koszt tabletek poronnych.
Ich wadą jest to, że działają skutecznie tylko przez pierwsze 2 miesiące ciąży.
właśnie widać po tym video jak aborcja jest potrzebna, te dziwki wszystkie powinny własnie być poddane aborcji
Ty powinieneś być jako pierwszy poddany aborcji. Czubie.
Miejscem akcji nie była parafia tylko biuro poselskie PIS. Więc co tłuściutki czarodziej tam robił ? Przylazł bronić koryta ?
Obejrzałem ten cały film i protestujące dziewczęta robią jeden błąd. Nie powinny się denerwować, a po prostu wyśmiać tego księdza, lub go zignorować.
On jest spokojny, a one się wkurwiają. Widać że on je celowo PROWOKUJE, bo widzi że się denerwują.
Wprowadzili ustawę anty aborcyjną po to by trochę wyciszyć pandemię, ogólnie w tym kraju temat zastepczy goni temat zastepczy.
W tym kraju kurwa nic nie jest tak jak być powinno
Współczuję ludziom którzy stracili pracę, albo tym którzy niedługo stracą, a wszystko przed świętami bo znalezienie pracy teraz graniczy z cudem.
Przynajmniej u mnie, zwalniają już ludzi masowo, nie ma mowy o nowych przyjęciach. Ludzie będą popadać w problemy finansowe, to jest nieuniknione
A i jeszcze coś. Dzięki tym wszystkim popierdolcom, zadecydowałem, że będę głosował na najbardziej autorytarnych i prawicowych ludzi, na jakich głosować się da.(a jestem światopoglądowo w sumie lekko na lewo od centrum lol) Zobaczymy, ile z czasem takich jak ja przybędzie. Już żyjemy w ciekawych czasach, a nadchodzą jeszcze ciekawsze.
One maja jak najbardziej racje, tylko robią podstawowy błąd - histeryzują i pajacują. Na spokojnie, argumentami to by księżulka zjadły, a tak to robią z siebie tylko pośmiewisko
Gówno by zjadły co najwyżej, pierdolą bzdury które nie mają łączenia z rzeczywistością, patrz mój post wyżej.
Wyrok trybunału, nie dotyczy dziecka z gwałtu ani aborcji ze względu na zagrożenie życia i zdrowia matki..
I co z tego ośle?
Aborcja to prawo kobiety do decydowania o swoim ciele (do 3 miesiąca), a w późniejszych sytuacjach (aborcja eugeniczna) po to żeby dziecko nie cierpiało, lub nie umierało niedługo po porodzie.
Same lewackie młode kupy gówna
Akurat prawdziwe kupy gówna to prawicowe mordy, jak PiSowcy czy Konfederacja.
będę głosował na najbardziej autorytarnych i prawicowych ludzi, na jakich głosować się da
Na idiotów z Konfederacji?
Już żyjemy w ciekawych czasach, a nadchodzą jeszcze ciekawsze.
Nie chodzi o ciekawe czasy, ale o NORMALNE czasy. Żeby tak się stało to PiS musi przegrać następne wybory, a Konfederacja w ogóle nie wejść do sejmu.
Tylko niektore maja te metroseksualne "agresywne" gesty a la pedal raper. Trzeba by im sprzedac golym kutasem liscia w twarz kilka razy. Ale co poradzisz, samotne matki szlaufy nigdy nie wychowaja porzadnych dzieci - dzieki Bogu, jest co rwac na bete i zalewac bez wyrzutow sumienia, ze czyjs ojciec sie martwi.
Wyrok trybunału, nie dotyczy dziecka z gwałtu ani aborcji ze względu na zagrożenie życia i zdrowia matki. Kał w mordę jej i innym smarkulom. Nie widziałem ani jednego dorosłego człowieka na marszu w Wawie. Same lewackie młode kupy gówna. Był taki jeden co wiedział co robić, teraz nawet już o nim nie piszą.
A i jeszcze coś. Dzięki tym wszystkim popierdolcom, zadecydowałem, że będę głosował na najbardziej autorytarnych i prawicowych ludzi, na jakich głosować się da.(a jestem światopoglądowo w sumie lekko na lewo od centrum lol) Zobaczymy, ile z czasem takich jak ja przybędzie. Już żyjemy w ciekawych czasach, a nadchodzą jeszcze ciekawsze.
Gówno by zjadły co najwyżej, pierdolą bzdury które nie mają łączenia z rzeczywistością, patrz mój post wyżej.
Popieram a i widać że mają daleko do głowy , bo oczywiste jest z w tej chwili jedyna opcja dająca możliwość zmiany prawa to zmiana konstytucji.. więc niech domagaja się referendum , to miałoby jakiś sens.
Fajne dupeczki, mlode, glupie kilka w niezlej formie, do tego nastawione na skrobanie, wiec mozna zalewac bez zmartwien, ze bedzie sie trzeba z nimi klocic.
Młode są, ale jest wiele osób głupszych od nich. Na przykład TY.
Chociażby dlatego, że piszesz o jakimś skrobaniu, które jako aborcja prawie nie istnieje. Skrobanie to inaczej łyżeczkowanie macicy, a ten zabieg nie jest stosowany podczas aborcji (jedynie w skrajnych sytuacjach).
Podstawową metodą aborcji są tabletki poronne, a taką aborcję można wykonać nawet u siebie w domu.
w tej chwili jedyna opcja dająca możliwość zmiany prawa to zmiana konstytucji..
Akurat nie, osiołku
Wystarczy że inna partia wygra wybory i obsadzi sędziów trybunału swoimi ludźmi. Do tego nie potrzeba zmiany konstytucji.
Poza tym ten trybunał jest nieważny, bo zasiadają w nim sędziowie dublerzy, więc ich wyroki nie mają mocy prawnej.
dzieki Bogu, jest co rwac na bete i zalewac bez wyrzutow sumienia, ze czyjs ojciec sie martwi.
"Dzięki BOGU". Oto przykład KATOLIKA. Bóg ciebie nauczył obrażać kobiety.
Trzeba by im sprzedac golym kutasem liscia w twarz kilka razy.
Dlaczego nie używasz mózgu zanim coś napiszesz?
Właśnie przez takie pozbawione rozumu osoby jak ty, a zarazem wulgarne i prymitywne, to PiS i skrajna prawica przegrają następne wybory za 2,5 roku.
Powodujecie, że feministek będzie coraz więcej w Polsce, bo was czyli osób nienawidzących niezależnych kobiet po prostu trzeba ZWALCZAĆ. Jesteście zakałą narodu, bo jak inaczej nazwać wyborców Konfederacji.
Poniżej Instagram Dziewuchy Dziewuchom i Strajk Kobiet. Zyskali tysiące nowych obserwujących dzięki PiSowi
instagram.com/dziewuchy_dziewuchom/?hl=pl
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów