18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Halman 2022-05-06, 15:53 4
pytolsky napisał/a:

Tak to już jest, jak sól tej ziemi nie przyswoi wiedzy o przecinku i jego zastosowaniu.

nie pierdol kurwa do chuja...
Zgłoś
hdposter 2022-05-06, 16:12 70
Łezka kręci się w oku jak się widzi jak 500 plus szybko rośnie.
Zgłoś
JanJankowski 2022-05-06, 16:13 2
Niezła penera rośnie. Degrengolada tfu!!!
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2022-05-06, 16:23 22
Jestem ze Stargardu. Mieszkam na ul. Limanowskiego. Dookoła ulice Żeromskiego, Okrzei, Wojska Polskiego, Piłsudskiego, Brzozowa, Rzeźnicza, Kochanowskiego, Słowackiego, Reja, Nadbrzeżna...Wszędzie gdzie nie pójdziesz takie same klimaty są. Ogólnie cały Stargard to patologia. Nagapiłem się na to solidnie. Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
RYHOO 2022-05-06, 16:32 13
przynajmniej jak przyjdzie wam kiedys ochota nasrac do ryja to za 10 złote bedziecie mieli wybór
Zgłoś
Payan 2022-05-06, 16:36 1
Ale oni kurma mają kurwa problemy, kurwa.
Zgłoś
Don_Max 2022-05-06, 17:13 4
PentagramOdDiabła napisał/a:

Jestem ze Stargardu. Mieszkam na ul. Limanowskiego. Dookoła ulice Żeromskiego, Okrzei, Wojska Polskiego, Piłsudskiego, Brzozowa, Rzeźnicza, Kochanowskiego, Słowackiego, Reja, Nadbrzeżna...Wszędzie gdzie nie pójdziesz takie same klimaty są. Ogólnie cały Stargard to patologia. Nagapiłem się na to solidnie. Dziękuję za uwagę.

Urzekła nas twoja historia, muszę przyznać ze gdyby taki mały szczegół ze nie wychodzisz z piwnicy, to wszyscy by ci uwierzyli, a tak to lipa !
Zgłoś
Diomedes 2022-05-06, 17:22 1
....kurde całkiem jak ruskie patole....a nie czekaj....przecież to Polska. Jednak jak niewiele jedni i drudzy "postsłowianie" się od siebie różnią.
Zgłoś
TrzyDwaJeden 2022-05-06, 18:50 9
Kolejne pokolenie roszczeniowych kurewek które będzie opierdalać czarne berła w nadziei na 500+. Jeszcze nie wiedzą ile gówniaków będą musiały napłodzić żeby "godnie" żyć . Przynajmniej na poziomie obecnych beneficjentek socjalu
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2022-05-06, 19:02 7
maxkulczyk napisał/a:

Urzekła nas twoja historia, muszę przyznać ze gdyby taki mały szczegół ze nie wychodzisz z piwnicy, to wszyscy by ci uwierzyli, a tak to lipa !

Tak, tak Mordencjusz. Jestem piwniczak. Masz rację. Polać Ci? Generalnie każdy użytkownik tego forum to piwnica i nic więcej.. pierdol się cwelu.
Zgłoś
planet 2022-05-06, 20:17 21

Zgłoś
ARock 2022-05-06, 20:26
Myślałem, że pan Vega nowy film kręci
Zgłoś
ruddie 2022-05-06, 20:50
PentagramOdDiabła napisał/a:

Rzadko jeżdżę do Niemiec, ale urzekła mnie Twoja historia
Zgłoś
silwerbalk 2022-05-06, 22:08
Do pieca z nimi w chuj .... Obie albo całą grupę ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem