18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kwiatki
j................1 • 2014-10-15, 22:04
Sytuacja wygląda tak.
Wczoraj, tj. 14.10 moi rodzice mieli 25 rocznicę ślubu i tego samego dnia szli też na pogrzeb jakiegoś znajomego. Ojciec przejebał gdzieś portfel (chyba go okradli, nie wiem) i poprosił mnie o kupno kwiatów. Kazał kupić WIĄZANKĘ (capsuje, bo to ważne) składającą się z 5 czerwonych róż. Myślę, no spoko, idą na pogrzeb, nie mają czasu niczego kupić, mogę ogarnąć. Zadałem pytanie kontrolne, czy mają być jakieś napisy na wstęgach (od rodziny bla bla), odpowiedział, że nie, po co. No to chuj, poszedłem do kwiaciarni i mówię, że chcę kupić wiązankę na pogrzeb z 5 czerwonych róż. Babka popatrzyła się na mnie jak na debila, nie skumałem o co chodzi. Coś tam złożyła, zapłaciłem i poszedłem w chuj. Wracam do domu i starzy przyjeżdżają z pracy. Daję ojcu te kwiaty, on na mnie jak na debila, ja na niego jak na debila. Okazało się, że kwiaty miały być dla matki z okazji wspomnianego już ich święta Także ojciec z kwiatami dla matki "Ostatnie pożegnanie", matka ryczy, a ja dalej palę janusza w korytarzu. Trochę niefart.

ALE WIĄZANKA TO KURWA WIĄZANKA, A NIE BUKIET.

Nie było, bo własne.
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2014-10-15, 22:06 17
Kurwa a mógł smsa wysłać...

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
R................t 2014-10-15, 22:15 17
Najlepszy prezent dla kobiety to kalosze i wibrator

- jak nie chce kaloszy niech się wyjebie.............

(nie chciałem nikogo obrazić, Twojej mamy w szczególności)
Zgłoś
MrKrisBas 2014-10-15, 22:15 8
Z tego co zrozumiałem wiązanke kupiłeś jak już pojechali. Jakim chujem nie domyśliłeś się, że to nie na pogrzeb?
Zgłoś
~DMT 2014-10-15, 22:15 4
Ojciec w chuj kumaty pewnie chciał dać matce, wyczekać do ostatniej chwili z wyjazdem na pogrzeb, po czym stwierdzić że nie ma już czasu stawać po wiązankę i trzeba zabrać ten bukiet. Dobrze sobie to jebany rozkminił, na chuj płacić dwa razy. No kurwa na ministra ekonomi go!

Q L I M A X
Zgłoś
nelbox 2014-10-15, 22:28 3
nie wiesz czy ci ojca okradli??!!
Zgłoś
crossdressphyxia 2014-10-15, 22:37 48
Cytat:

Także ojciec z kwiatami dla matki "Ostatnie pożegnanie", matka ryczy,

Żeby się kurwa czasem nie zesrała.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
PatrolZG 2014-10-15, 22:43 5
A co Janusz winny całej sytuacji ?
Zgłoś
escimo 2014-10-15, 22:51 4
Zastanawiam się który głupszy - ojciec czy syn?
Zgłoś
J................S 2014-10-15, 23:04
ale masz zwariowaną rodzinkę
Zgłoś
padi666 2014-10-15, 23:10
nice, może to i dobrze mu wyjdzie na zdrowie heheheh
Zgłoś
Towdi 2014-10-15, 23:34
Twój stary dziś porucha! Może nie matkę, ale bystrego syna na pewno zapnie w kakao.
Zgłoś
paolcia2486 2014-10-15, 23:35 5
No właśnie, masz rację, wiązanka to wiązanka- nie wieniec.
Bukiet jest zazwyczaj okrągły i równy, wiązanka może być np. kilkoma gerberami wzdług dużego liścia, a wieniec to taki na pogrzeb.
Wiem, że to za ciężkie dla mężczyzny
Zgłoś
Noraminof 2014-10-15, 23:42
Nie chwalił bym się na Twoim miejscu tą historią
Zgłoś
Parzo 2014-10-15, 23:53 1
To ja zapodam tobie autorze miłą wiązankę: idz w pizdu daleko chuju z tymi wypocinami.

- To tez jest wiązanka c'nie?

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów