Dobra muzyka i ekstra bajka z dzieciństwa.
Dobra muzyka i ekstra bajka z dzieciństwa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dzieci z invitro nie są ludźmi bo nie były stworzony w "normalny" sposób
Nie obrażaj BongMana
No tak do czego zmierza ten świat, ludzie słuchają innych brzmień niż Ty. To straszne ;(
Wiesz kto daje JB największą popularność? Hejterzy i trolle internetowe. Wchodzą żeby się ponabijać i już jest +1 wyświetlenie. Obrazki wyśmiewające dają mu "popularność". Nie wiem kim jest Hendrix, ale pewnie twój idol. I czy chciałbyś żeby miał taką "popularność" i "sławę" że każdy by go wyśmiewał?
Bo tak jest. Nie będę się powtarzał, więc przeczytaj mój post
A jeśli nadal coś nie pasuje to ściągnij FL i spróbuj cokolwiek sklecić.
Takich też nie brakuje W KAŻDYM GATUNKU.
Więc nie bądź obsranym nierobem, tylko odpal Fruity Loopsa i coś stwórz.
Jak wyżej, odpal FL'a. Zobaczymy jakie z Ciebie jest "talencie"
Widze, że masz tunel powietrzny pomiędzy uszami.
Przeczytaj pare razy i może uda ci się zrozumieć o co mi chodziło.
Jeśli chodzi o FL to jedyne do czego mi służyło to jako perkusja pod gitare, bo na 2ch instrumentach na raz NIE ZAGRASZ<-----
I powiem szczerze, że nie widze nic skomplikowanego w tym programie...
Widze, że masz tunel powietrzny pomiędzy uszami.
Przeczytaj pare razy i może uda ci się zrozumieć o co mi chodziło.
Jeśli chodzi o FL to jedyne do czego mi służyło to jako perkusja pod gitare, bo na 2ch instrumentach na raz NIE ZAGRASZ<-----
I powiem szczerze, że nie widze nic skomplikowanego w tym programie...
To proszę przedstaw nam jakieś "tandetne wiejskie techno" w swoim wykonaniu na FL'u. Znam takich jak Ty twierdzących, że FL to łatwizna ale gdy zasiadali przed kompem to cienko pierdzieli.
2@up A może ty coś wirtuozie wrzucisz
@up znajdz mi perkusje i gitare bo tego się to tyczyło ^^
Też chciałbym usłyszeć coś co stworzyłeś w FL.
Po 1 to co stworzę to i tak nie twój styl, zhejtujesz. Poza tym moje 'produkcje' brzmią amatorsko i nikomu ich nie pokazuję na razie, ale widzę progress. Po 2 to Ty stwierdziłeś, że FL jest taki łatwy do ogarnięcia więc Ty powinieneś tego spróbować a nie pieprzyć jak stara dewota i nic poza tym. Bierz odpowiedzialność za słowa tak właśnie robią prawdziwi faceci w odróżnieniu od miękkich cipek pozdrawiam serrrdecznie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów