w przeciwieństwie do nudnego już jak flaki z olejem deskowania tutaj mamy intensywne spotkania z podłożem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
w przeciwieństwie do nudnego już jak flaki z olejem deskowania tutaj mamy intensywne spotkania z podłożem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobra impreza
Czemu ten pajac zamiast na policję dzwonić to nagrywa tą komóreczką?
Jamal123 napisał/a:
Żeby mieć hot newsa!
A tak apropo to jeden z panów to chyba trener bo widać że pomagał pompki robić zmęczonemu alvaro.
@up, mi się wydaje, że bardziej pracował na poczcie i taki odruch to od przybijania stempla.
Jamal123 napisał/a:
to proste : Meksyk czy Brazylia mają jedną z największych stóp przestępczości na 1000 mieszkańców . Policja po prostu nie ma możliwości , żeby to ogarnąć , więc nie ma sensu dzwonić bo i tak nie przyjadą .....
Jamal123 napisał/a:
Może skończyły się darmowe minuty?
Zasłużyli sobie na to? jeżeli tak - JESTEM ZA
Cytat:
Zasłużyli sobie na to? jeżeli tak - JESTEM ZA
O właśnie właśnie i tutaj się pojawia maluczki problem......
Bo jeśli zasłużyli, to każdy się zgadza , jest OK. Ale co jeśli nie zasłużyli ? ? ?
Dlatego w normalnych, cywilizowanych krajach, od wymierzania kary są Sądy, od oskarżania Proukraturzy, a od obrony
adwokaci ......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów