Zazdrość?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To jest chore. Jakis chuj najczęsciej 15-21 letni kupi sobie sprej za 10 ziko i z czystej bezmylnosci pierdolnie jakis napis........ Po co ?? żeyby byc ryly ryly tru ?
miasto dzikusow
… sarkazmu się chwyta.
Dom mojej kumpeli, 30 dni po remoncie :] jakies 3-4 lata temu to było.
Gondone napisał/a:
Zarzewska 22a w Łodzi.
Dom mojej kumpeli, 30 dni po remoncie :] jakies 3-4 lata temu to było.
toż to Wejherowo! żadna Łódź.
Widzicie jak przylozylo w samochod mojej kumpeli? ze 3-4 lata temu to bylo :/
Zabijcie mnie, jeżeli się mylę, ale z tego co wiem to, co pokazał linekk, to kurwa nie jest elewacja...
Bogna napisał/a:
toż to Wejherowo! żadna Łódź.
hm, to widocznie u nas maja takie samo poczucie humoru, ja nie mam żadnej foty z tamtego czasu, ona gdzieś miała taką niecyfrową. przy drugim oknie był RTS w koronie :]
teraz mieszka w bloku, wiec tam nie bywam, ale dom nadal zółty.
patrze na tą bramę w tle i rzeczywiście - dom nie ten, ale b. podobny i ten sam napis.
sorx
Ale się wgniotło w samochód, haha te japońskie gówna.. Mój braciak miał stłuczke Volkswagenem passatem, z Mazdą, w Mazdzie zostało niezłe wgniecenie, a w Passacie nic nie widać było.
ojej
wasz szmelcwagen to gówno
wasz szmelcwagen to gówno
Be6he6mo6th napisał/a:
Ale się wgniotło w samochód, haha te japońskie gówna.. Mój braciak miał stłuczke Volkswagenem passatem, z Mazdą, w Mazdzie zostało niezłe wgniecenie, a w Passacie nic nie widać było.
VW udezyłem jelonka przy 90km/h i pas przedni maska chlodnica lampy atrapy itd do wymianki. Ja 10 szwoów na ryju po kierownicy
Miesiąc temu wydachowałem Hondę przy 130km/h ( ) prostego kawałka blachy na niej nie ma ale o własnych siłach wjechała na podwórko ja dwa szwy na luku brwiowym jeden na ręku
no i moje zdanie odrobine sie rózni od twojego
niestety foty VW niw mam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów