📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
luja27 napisał/a:
Feministka bardzo ładna i bardzo szczupła
I ten głos jakby koń na blachę szczał
A jarek siedzi w fotelu, glaszcze kota i mowi... Zobacz jacy to prosci ludzie, a jacy glupi... I usmiecha sie dalej bo wszystko idzie po jego mysli...
Policja nie ma już polewaczek? Siknąć w taką cipcię lodowatą wodą, to zaraz się uspokoi. Poza tym jest taki fajny gaz, który powoduje otwarcie zwieraczy. Też jest super efekt.
Lewica najebała w głowach kobietom. One nie są w ogóle kobiece tylko wulgarne, głupie raszple. Większość nie wie w ogóle dlaczego protestują, a ich najelokwentniejsze hasła to "wypierdalać", lub coś odnoszącego się do seksu, lub narządów rozrodczych jak "moja cipka moja sprawa".
Idiotki o wszystko obwiniają mężczyzn, brakuje w ich działaniach logiki i całemu protestowi brakuje przywódcy, który potrafiłby zapanować nad tym bydłem i ewentualnie ponieść jakieś konsekwencje, ale lewica nigdy nie przyzna się do swojego błędu i nie poniesie konsekwencji.
Chociaż popieram strajk to nigdy nie dołączę do takich nizin intelektualnych.
Idiotki o wszystko obwiniają mężczyzn, brakuje w ich działaniach logiki i całemu protestowi brakuje przywódcy, który potrafiłby zapanować nad tym bydłem i ewentualnie ponieść jakieś konsekwencje, ale lewica nigdy nie przyzna się do swojego błędu i nie poniesie konsekwencji.
Chociaż popieram strajk to nigdy nie dołączę do takich nizin intelektualnych.
Niedojebanie umysłowe.
aby się tak mścić że nikt jej nie chce wyruchać, eh.
ale bym jej wykurwił, eh rozmarzyłem się.
ale bym jej wykurwił, eh rozmarzyłem się.
Laryngektomia całkowita (łac. laryngectomia totalis) jest to całkowita resekcja krtani, której konsekwencją jest brak emisji głosu przez chorego i oddzielenie drogi oddechowej od pokarmowej na stałe. Przed zabiegiem choremu wykonuje się tracheotomię, a następnie przez otwór w tchawicy następuje intubacja. Zabieg polega na odcięciu krtani od góry od nasady języka i gardła oraz od dołu od tchawicy.
Refundacja 100% przez społeczeństwo...
Refundacja 100% przez społeczeństwo...
Protesty popieram ale wkurwiaja mnie zjabane lewicowe maciory które tak się zachowują
Ale bym miał ubaw
Protesty popieram ale wkurwiaja mnie zjabane lewicowe maciory które tak się zachowują
No i powinna jechać na wczasy do łagru głupia pizda.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów