Trochę nie rozumiem waszych komentarzy, jak często na dziale hard pojawia sie jakieś zdjęcia zdeformowanych płodów to zaraz sie pojawia zdjecie "thank you for not aborting me" i wszyscy dają piwo za taki komentarz a teraz jak ludzie protestują żeby właśnie kobiety nie musiały rodzić takich potworków to jest hejt w komentarzach. Zdecydujcie sie
Hejt jest na takie głupie pizdy jak na filmie. Protesty są jak najbardziej w porządku.
Trochę nie rozumiem waszych komentarzy, jak często na dziale hard pojawia sie jakieś zdjęcia zdeformowanych płodów to zaraz sie pojawia zdjecie "thank you for not aborting me" i wszyscy dają piwo za taki komentarz a teraz jak ludzie protestują żeby właśnie kobiety nie musiały rodzić takich potworków to jest hejt w komentarzach. Zdecydujcie sie
czy ty masz rozum i godnosc czlowieka? ten tekst o aborcji to ironia
Lewica najebała w głowach kobietom. One nie są w ogóle kobiece tylko wulgarne, głupie raszple. Większość nie wie w ogóle dlaczego protestują, a ich najelokwentniejsze hasła to "wypierdalać", lub coś odnoszącego się do seksu, lub narządów rozrodczych jak "moja cipka moja sprawa".
Idiotki o wszystko obwiniają mężczyzn, brakuje w ich działaniach logiki i całemu protestowi brakuje przywódcy, który potrafiłby zapanować nad tym bydłem i ewentualnie ponieść jakieś konsekwencje, ale lewica nigdy nie przyzna się do swojego błędu i nie poniesie konsekwencji.
Chociaż popieram strajk to nigdy nie dołączę do takich nizin intelektualnych.
Skłócenie kobiet i mężczyzn, to idealny pomysł aby zniszczyć ten świat
A jarek siedzi w fotelu, glaszcze kota i mowi... Zobacz jacy to prosci ludzie, a jacy glupi... I usmiecha sie dalej bo wszystko idzie po jego mysli...
Jarek sra na nich wszystkich, bo dla niego to banda śmieci i gówien. Pewnie jakby mógł to posłał by ich do gazu jak to Adolf kiedyś robił
czy ty masz rozum i godnosc czlowieka? ten tekst o aborcji to ironia
Czyli jesteś za tym żeby kobiety musiały rodzić zdeformowane dzieci które za chwile i tak umrą ?
to co odpierdalają te kurwiszcza przechodzi ludzkie wyobrażenia
I ten głos jakby koń na blachę szczał
ale jej pojechaliście, kozaki jesteście nie z tej ziemi.
nie zrozumiesz bo tu większość ludzi to banda inceli i pseudo patriotów niezdolni do samodzielnego myślenia. Pierdolą jakieś powielane formułki i teorie spiskowe a jak spróbujesz im coś wytłumaczyć to Cię oplują i zwyzywają.