Trochę nie rozumiem waszych komentarzy, jak często na dziale hard pojawia sie jakieś zdjęcia zdeformowanych płodów to zaraz sie pojawia zdjecie "thank you for not aborting me" i wszyscy dają piwo za taki komentarz a teraz jak ludzie protestują żeby właśnie kobiety nie musiały rodzić takich potworków to jest hejt w komentarzach. Zdecydujcie sie
Nie nazywajmy feministek kobietami. Popieram inicjatywę, ale nie tych odmieńców wśród kobiet
A kto za nim stoi to już kurwa naprawdę nieważne...
Lewica naj***ła w głowach kobietom. One nie są w ogóle kobiece tylko wulgarne, głupie raszple. Większość nie wie w ogóle dlaczego protestują, a ich najelokwentniejsze hasła to "wypie**alać", lub coś odnoszącego się do seksu, lub narządów rozrodczych jak "moja c*pka moja sprawa".
Idiotki o wszystko obwiniają mężczyzn, brakuje w ich działaniach logiki i całemu protestowi brakuje przywódcy, który potrafiłby zapanować nad tym bydłem i ewentualnie ponieść jakieś konsekwencje, ale lewica nigdy nie przyzna się do swojego błędu i nie poniesie konsekwencji.
Chociaż popieram strajk to nigdy nie dołączę do takich nizin intelektualnych.
Ładnie to ująłeś
zlot pisiorow trwa sram wam na mordy k***y. Szkoda ze tak kozaczycie tylko przed monitorem a jak krzycze jebac pis to zaden sie nie odezwie bo na p*zde by wylapal odrazu
"od razu" pisze sie oddzielnie pajacu
jestem katolem i uwazam, że ta ustawa jest bez sensu, ale
to co odpierdalają te kurwiszcza przechodzi ludzkie wyobrażenia
no widzisz, i pewnie wiele tych kobiet też jest katoliczkami które chodzą do kościoła i wierzą w boga, ale co mają zrobić? piszesz że ustawa jest bez sensu, jeśli twoja dziewczyna, żona też tak myśli i wyjdzie na ulicę to jest kurwiszczem ? PiS wydymał wszystkich, od frankowiczów, przez górników do rolników, żadnych śmierdzących tematów nie ruszyli przed wyborami, im najlepiej by pasowała taka korea PL że by była, podporządkowanie obywateli totalne, ludzie się wkurwią, to jest początek, w przyszłym tygodniu znowu zamkną kosmetyczki, fryzjerów i chuj wie co jeszcze, to wszystko się dopiero zaczyna
Jarek sra na nich wszystkich, bo dla niego to banda śmieci i gówien
Dla Jarka wszyscy obywatele to banda śmieci i gówien
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów