Są be w oczach Allacha
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Są be w oczach Allacha
Ciekawe, czy gdyby na tych plakatach były kozy, co robiłyby wtedy te worki na śmieci?
Kobiety nic, ale szmatogłowi kradliby je aby w zaciszu swej lepianki oddać się waleniu Niemca w kask.
Gdyby tam była koza to nigdy by do tego nie doszło.
U siebie to i kozy mogą tam podziwiać, ale od Polski niech spierdalają, jebane brudasy.
Za to kozy są dobre.
Nie sraj pastą. Jedna wariatka a już ci odpierdala. Tyle trzeba dzisiaj, żeby być na całym świecie na portalach społecznościowych? Zamazać trzy plakaty na wypizdowie?
Cały islam to jedna wielka zazdrość:
- nie mają pięknych kobiet - zakazać pokazywania pięknych kobiet,
- nie mają wybitnych sportowców - zakazać sportu,
- nie mają (nie potrafią) malować, rzeźbić - zakazać
- filmy? - zakazać,
a to wszystko w imię wymyślonego boga przez naćpanego pedofila pastucha, któremu z głodu i od ziółek coś się przywidziało.
- filmy? - zakazać,
a to wszystko w imię wymyślonego boga przez naćpanego pedofila pastucha, któremu z głodu i od ziółek coś się przywidziało.
Jebana pustynia, nagrzało im w łepetynach, żydkom, chrześcisranom i kozojebcom a potem do naszych Bogów kochających naukę i nie spowalniających jej, przyjebali się, seksu nienawidzą, zobaczcie, Bogowie czy to Helleńscy czy Nordyccy lubili seks, seksu natomiast nienawidzi właśnie ten Jehojezallach z pustyni, to samo z każdą przyjemnością życia i ja mam w tego pustynnego diabła- Demiurga, wierzyć?
mazga50 napisał/a:
Cały islam to jedna wielka zazdrość:
- filmy? - zakazać,
Iranki są śliczne, miałem okazję balować z grupą studentek
Iranki fajne dupy, a prują się w Europie lepiej niż nasze modelki w Dubaju
Fejk, prawdziwy kozojebca zamazywałby tylko zdjęcia kóz, wielbłądów i rur wydechowych samochodów...
Mashallah sister! These naked women are distractions created by the worst of pigs!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów