Gówno się w basenie utopiło...toż to nie może być
Gównem to jesteś ty i twoja stara.
Wybierz się do okulisty. Baba gada po chinsku, napisy są po chinsku, a ty ciapatych widzisz.
Przecież to jeden chuj.
Możecie mnie minusować ale patrząc po szmatach i kolorze to chyba jest jakiś ciapaty pomiot i to mała strata a może nawet by dorosło i wysadzało się w powietrzu albo wyrzynało maczetą niewinnych ludzi.
eskpercie to jest Vietnam. słabe masz rozeznanie linwistyczne. wogóle masz słabe rozeznanie.
wogóle jesteś słaby. jak twoja matka mawia: ale chujstwo uplągłam, trzeba było połknąć.
eskpercie to jest Vietnam. słabe masz rozeznanie linwistyczne. wogóle masz słabe rozeznanie.
wogóle jesteś słaby. jak twoja matka mawia: ale chujstwo uplągłam, trzeba było połknąć.
A ty czytać dzbanie nie umiesz? Dla mnie żółty ciapaty czarny eskimos indianin to jeden chuj.
Możecie mnie minusować ale patrząc po szmatach i kolorze to chyba jest jakiś ciapaty pomiot i to mała strata a może nawet by dorosło i wysadzało się w powietrzu albo wyrzynało maczetą niewinnych ludzi.
Przecież to Chiny są...
Święta prawda. Jednego ciapatego śmiecia mniej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów