Możecie mnie minusować ale patrząc po szmatach i kolorze to chyba jest jakiś ciapaty pomiot i to mała strata a może nawet by dorosło i wysadzało się w powietrzu albo wyrzynało maczetą niewinnych ludzi.
Jesteś obrzydliwy.
Jesteś obrzydliwy.
Wiem ale zło trzeba dusić w zarodku. Do tego jeżeli dziecko miało tak głupią matke to wątpie czy dziecko było mądrzejsze i zgodnie z prawem Darwina słabe geny zostały wyeliminowane.
Wiem ale zło trzeba dusić w zarodku. Do tego jeżeli dziecko miało tak głupią matke to wątpie czy dziecko było mądrzejsze i zgodnie z prawem Darwina słabe geny zostały wyeliminowane.
Ale to było dziecko, dziecko niczemu nie winne.
Możecie mnie minusować ale patrząc po szmatach i kolorze to chyba jest jakiś ciapaty pomiot
Mylisz się.
Spójrz na te typowo azjatyckie rysy twarzy. Nie wiem czy to przez kompresję, czy nagrywanie pod światło, ale na większości filmików skośnookie mają ciemne pyski jak diabły.
Możecie mnie minusować
No właśnie w tym rzecz, że nie możemy
Przydałyby się ujemne piwa i za sto na minusie, miesięczny urlop okolicznościowy.
Możecie mnie minusować ale patrząc po szmatach i kolorze to chyba jest jakiś ciapaty pomiot i to mała strata a może nawet by dorosło i wysadzało się w powietrzu albo wyrzynało maczetą niewinnych ludzi.
Widzisz. Twój punkt widzenia zmieni się kiedy sam będziesz miał dzieci. Teraz wydaje ci się że pisząc to jesteś twardziel i kozak. A prawda jest taka że jesteś zwykła pizdą z kompleksami i małym wackiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów