Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem ale zło trzeba dusić w zarodku. Do tego jeżeli dziecko miało tak głupią matke to wątpie czy dziecko było mądrzejsze i zgodnie z prawem Darwina słabe geny zostały wyeliminowane.
Od razu dusić. Jaki piwniczny chojrak z Ciebie. Co do doboru naturalnego, selekcji to zbytnie ingerowanie prowadzi do osłabienia populacji. Głupki nie zginą, nie zatrują się, niedorozwinięci zrobią pięcioro niedorozwiniętych dzieci, które też się ze sobą dalej będą krzyżować, chory który miał umrzeć, a przeżył dzięki technice będzie miał chore dziecko, itd.
W Polsce za to od powstania mieliśmy selekcję negatywną. Żyło sobie chłopstwo, które żyło jak dziś czarnuchy, ciapate. Śmierdzące, zaniedbane, biedne, genetycznie słabe. Była i szlachta, grupa uczonych, mieszczaństwo. Przez genetyczną skłonność do awanturnictwa elity były systematycznie eksterminowane. Wojny, zabory. Doszło do tego, że po ostatniej wojnie nie było skad wziąć elit bo wszystkie wymordowano, to na siłę zrobiono je z bydła, które mało co w wojnie brało udział i przeżyło. Stąd żyjemy w kurwidołku, jako zagłębie wiklinowych koszyków, oscypków, zbieraczy szparagów, runa leśnego.
Od razu dusić. Jaki piwniczny chojrak z Ciebie. Co do doboru naturalnego, selekcji to zbytnie ingerowanie prowadzi do osłabienia populacji. Głupki nie zginą, nie zatrują się, niedorozwinięci zrobią pięcioro niedorozwiniętych dzieci, które też się ze sobą dalej będą krzyżować, chory który miał umrzeć, a przeżył dzięki technice będzie miał chore dziecko, itd.
W Polsce za to od powstania mieliśmy selekcję negatywną. Żyło sobie chłopstwo, które żyło jak dziś czarnuchy, ciapate. Śmierdzące, zaniedbane, biedne, genetycznie słabe. Była i szlachta, grupa uczonych, mieszczaństwo. Przez genetyczną skłonność do awanturnictwa elity były systematycznie eksterminowane. Wojny, zabory. Doszło do tego, że po ostatniej wojnie nie było skad wziąć elit bo wszystkie wymordowano, to na siłę zrobiono je z bydła, które mało co w wojnie brało udział i przeżyło. Stąd żyjemy w kurwidołku, jako zagłębie wiklinowych koszyków, oscypków, zbieraczy szparagów, runa leśnego.
I Tu się mylisz w bardzo prymitywny sposób. Bo szlachta poprzez wieki sama doprowadziła do swojego upadku, uważając się Bóg wie za kogo. Poprzez gnębienie chłopstwa doprowadzili do tego że lud się od nich odwrócił, może nie była to rewolucja francuska ale kilkudziesięcioletni proces olewania rasy panów.
[ Dodano 2024-08-12, 08:53 ]
Widzisz. Twój punkt widzenia zmieni się kiedy sam będziesz miał dzieci. Teraz wydaje ci się że pisząc to jesteś twardziel i kozak. A prawda jest taka że jesteś zwykła pizdą z kompleksami i małym wackiem.
Mam dzieci i co to zmienia że jesteś tylko głupim cwelem z internetu i jakbyś stanął naprzeciwko mnie w realu to skulił ogon i spierdalał w siną dal.
[ Dodano 2024-08-12, 08:54 ]
No właśnie w tym rzecz, że nie możemy
A ja mam na was wyjebane jajca.
Ale to było dziecko, dziecko niczemu nie winne.
Długo myślałem w ten sam sposób, ale już mi przeszło. Mao, Stalin, Putin, Pinochet, i wszyscy terroryści świata też kiedyś byli dziećmi.
Mylisz się.
Spójrz na te typowo azjatyckie rysy twarzy. Nie wiem czy to przez kompresję, czy nagrywanie pod światło, ale na większości filmików skośnookie mają ciemne pyski jak diabły.
To jeszcze mniejsza strata tyle ich tam jest.
To dlaczego inne dzieci tylko patrzą i nie pomagają?
Możecie mnie minusować ale patrząc po szmatach i kolorze to chyba jest jakiś ciapaty pomiot i to mała strata a może nawet by dorosło i wysadzało się w powietrzu albo wyrzynało maczetą niewinnych ludzi.
Nie możemy cię minusowac, nie kłam
Widzisz. Twój punkt widzenia zmieni się kiedy sam będziesz miał dzieci. Teraz wydaje ci się że pisząc to jesteś twardziel i kozak. A prawda jest taka że jesteś zwykła pizdą z kompleksami i małym wackiem.
Nie zesraj się tatusiu, kaszojada spłodził lub nie i cwaniakuje jaki to on delikatny
To dlaczego inne dzieci tylko patrzą i nie pomagają?
Faktycznie, tego nie zauważyłem. co za znieczulica.
Nie było tam jakiegoś chłopa, albo przynajmniej baby z jajami?
oczywiscie ze jest winne , to jakas potworna bzdura ze niby dziecko nie winne. Dziecko wychowane przez islamskich zwyroli jest 100 razy gorsze od doroslego ktory nawet sie wychowywal w domu dziecka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów