Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Możecie mnie minusować ale patrząc po szmatach i kolorze to chyba jest jakiś ciapaty pomiot i to mała strata a może nawet by dorosło i wysadzało się w powietrzu albo wyrzynało maczetą niewinnych ludzi.
przecież słychać, że to kitajce, więc żaden z ciebie odkrywca!
-pływa ,
-nurkuje ,
-świetnie bawi się w wodzie
- potrafi rozbawić sąsiadów w pluskaniu
-potrafi wstrzymac oddech pod wodą na minute ,
co jeszcze potrafi ??? (moze przyszle filmy pokażą)
Mama musi być dumną matką mając taki skarb
Możecie mnie minusować ale patrząc po szmatach i kolorze to chyba jest jakiś ciapaty pomiot i to mała strata a może nawet by dorosło i wysadzało się w powietrzu albo wyrzynało maczetą niewinnych ludzi.
Azjaci chyba nie maja tendencji do wysadzania sie, jak palestynskie dzieci chowajace sie po szkolach z automatami kalasznikowa, w strefie gazy.
Powinna dostać 150 lat albo dożywocie
Wali mnie co tam robią ryzojady. Ale tej kurwie co nagrywa przywiązał bym kowadło do szyji i wjebal bym ją do basenu i niech pokaże co potrafi.
Powinna dostać 150 lat albo dożywocie
Po pierwsze Chiny, po drugie dziewczynka, 15 lat to i tak surowy wyrok jak na kitajców.
to chyba jest jakiś ciapaty.
Wybierz się do okulisty. Baba gada po chinsku, napisy są po chinsku, a ty ciapatych widzisz.
Wybierz się do okulisty. Baba gada po chinsku, napisy są po chinsku, a ty ciapatych widzisz.
Ujgurzy to lud turecki, wyznający Religię Pokoju, który w 9 wieku przeniosł się do Chin. Zachowują się jak każdy rodowity ciapak, a kitajcy obecnie ostro się za nich wzięli — i chyba nawet trochę w tym przesadzają.
Ale tu akurat nie widzę przesłanek ku ciapatości tej utopielki — rodowici chińczycy też mają wyjebane na krzywdę bliźniego.
Widzisz. Twój punkt widzenia zmieni się kiedy sam będziesz miał dzieci. Teraz wydaje ci się że pisząc to jesteś twardziel i kozak. A prawda jest taka że jesteś zwykła pizdą z kompleksami i małym wackiem.
gościu ja mam 17cm i twierdzę tak samo. Nie ma co się przejmować niższymi rasami skoro oni sami się sobą nie przejmują
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów