📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To by się sprawdziło idealnie na izbie wytrzeźwień i na dołku.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
M - Młody
L - Lekarz
M: Zdejmie mi już pan ten gips, dwa dni wystarczą. Jestem leworęczny, wie pan jak ciężko okradać ludzi lub celować z pistoletu.
L: Wypierdalaj jebana spierdolino umysłowa. Weź się lepiej kurwa do pracy. << PLASK >> Będzie mi tu taki chuj przychodził. Kto następny?
Tłumaczone ze słuchu. Nie znam brazylijskiego.
M - Młody
L - Lekarz
M: Zdejmie mi już pan ten gips, dwa dni wystarczą. Jestem leworęczny, wie pan jak ciężko okradać ludzi lub celować z pistoletu.
L: Wypierdalaj jebana spierdolino umysłowa. Weź się lepiej kurwa do pracy. << PLASK >> Będzie mi tu taki chuj przychodził. Kto następny?
Tłumaczone ze słuchu. Nie znam brazylijskiego.
Ręce które leczą .Jednym plaśnięciem w łeb wyleczył da silve ze złamanej ręki .
Jesteś prawie zdrowy paszoł WON !
Piąchopiryna zawsze skuteczna na wszelkie bóle i gorączkę
Taki ichni Kaszpirowski, tylko leczy jedna ręką
Lepa jak z książki
Młody miał cystę na pysku i ten mu ją rozbił. Ekspresowo, nie to co u nas...
SOR- Szybki Oklep Ryja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów