📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Stalowe linki dookoła, a ten ląduje, to nie mogło się dobrze skończyć...
trzyma w napieciu do ostatniego jebniecia.. sory za spojler
SkoPio1 napisał/a:
Z reakcji Murzyna można wnosić, że ten pilot to tak zawsze...
Piwo za murzyna z dużej litery
Marian_Koniuszko napisał/a:
Piwo za murzyna z dużej litery
To imię Murzyn.
Mojej s.p. prababci kuma miała psa i wolała
Murzyn do nogi!
Telewizorów nie rozdają, gwałcić nie ma kogo, to co się będzie spieszył? Jeszcze go zaprzęgną do pomagania w wyciąganiu i będzie musiał pracować. A za fajny filmik ziomki może piwo postawią po powrocie.
Matt napisał/a:
W gta lądowałem w chujowszych miejscach.
Misja z helikopterem nie była problemem
Wygląda jakby nie zbindował wszystkich przycisków sterowania i pod koniec szukał w menu
Wylądować to może by dał radę bo pogodę miał dobrą i miejsca trochę było, ale raczej by już nie wystartował przy takim pochyleniu
kuba1986 napisał/a:
Stalowe linki dookoła, a ten ląduje, to nie mogło się dobrze skończyć...
Wylądować to może by dał radę bo pogodę miał dobrą i miejsca trochę było, ale raczej by już nie wystartował przy takim pochyleniu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów