jechać samochodem ciężko a co dopiero lądować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
jechać samochodem ciężko a co dopiero lądować
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o kurde sporo brawa dla pilota
A potem będą barany mówić "W tym Smoleńsku to nie mógł być błąd pilota, przecież mgła nie była aż taka wielka, dało się wylądować, to musiał być zamach!"
Cwaniak!! Jakby leciał z Kaczyńskim to za chuja by nie wylądował...
Nooo!!
Już jeden taki był co chciał we mgle wylądować
Już jeden taki był co chciał we mgle wylądować
bloodwar napisał/a:
A potem będą barany mówić "W tym Smoleńsku to nie mógł być błąd pilota, przecież mgła nie była aż taka wielka, dało się wylądować, to musiał być zamach!"
Bo widzisz te "barany" widzą różnice jak tutaj gdzie samolot z zerową widocznością ląduje idealnie na pasie, a w Smoleńsku przy lepszej widoczności wojskowy(!) lot rządowym(!) samolot rozbija się gdzieś w lesie kilkaset metrów od pasa startowego. Nie twierdze że to od razu zamach!
Tylko że gdyby nie wieża mógłby równie dobrze lądować w polu.
Myślałem, że się rozbije a tak zmarnowałem 38sekund na patrzenie na szary ekran...
Brawo dla pilota
Dla ludzi takich jak ty to powinni dawać w opisie specjalne informacje
"Użytkowniku jeśli jesteś kretynem i nie lubisz marnować czasu nie oglądaj tego filmu "
stroona napisał/a:
Myślałem, że się rozbije a tak zmarnowałem 38sekund na patrzenie na szary ekran...
"Użytkowniku jeśli jesteś kretynem i nie lubisz marnować czasu nie oglądaj tego filmu "
Kodżak napisał/a:
Przecież tu nic nie widać. Po chuj wrzucacie takie zjebane filmiki?
No właśnie w tym sęk a mimo to pilot wylądował
avalanch napisał/a:
No właśnie w tym sęk a mimo to pilot wylądował
Może dla tego, że w samolocie poza przednią szybą masz jeszcze milion wskaźników i czujników o których nie mam pojęcia, a które są ważniejsze niż sama przednia szyba i mgła za nią...
avalanch napisał/a:
Brawo dla pilota
Może i tak, nie marnowałbym czasu na pierdoły...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów