📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
do ruskich filmików bardziej mi pasuje jak jakaś Łada dzwonuje się z latarnią na skrzyżowaniu i wysiada z niej najebany "Wania" i punktuje kolegę co mu wylał samogona na tapicerkę...
lasyk napisał/a:
Chyba uczysz matematyki w gimbazjum.
Hehe ale debil.
Przecież dobrze policzył.
74 x 12 = 888 x 1800=1.598.400
Czyli co kurwa? Za trudne na gimbazjum, czy jak? Bo się chyba przyjebałeś właśnie w ścianę.
jakikolwiek temat, wszędzie jakas cipa musi sie do czegoś dopierdolić. Ktos pisze komentarz, a zaraz nastepny "gimbus" ble ble ble. pojebani no.
pin napisał/a:
I na początku, jak koleś gada ten odgłos silnika w tle, a potem charakterystyczny gwizd przy włączaniu nitro. Miodzio.
P.S. Skąd wziąć taki radar na misiaki?
Kolego to było urządzenie "telemetryczne" które mierzy przyspieszenia
Wpisz sobie Gtech w googlei poczytaj
dragtimes jak zwykle klasa ;]
Dobrze że mam duża palkę i nie muszę nic nikomu udowadniać samochodem
Hehe ale debil.
Przecież dobrze policzył.
74 x 12 = 888 x 1800=1.598.400
Czyli co kurwa? Za trudne na gimbazjum, czy jak? Bo się chyba przyjebałeś właśnie w ścianę.
Hehe ale debil.
Nie wyczuł ironii
tylko ze takie lambo i gtr w "wersji" 1,5khp nie kosztuje tyle co podałeś
Nie wyczuł ironii
zajebista ironia. Karol Strasburger jest z Ciebie dumny
nissan gtr to jest majstersztyk
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów