📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No debil..
nie wiem gdzie to jest dokładnie(mam kraj na myśli) ale kurwa w tym lesie są lepsze drogi niż u nas autostrady...
To jest kurwa frustrujące...
Dlaczego cwaniak nie pojedzie z taką prędkością jak Ci z WRC ? Mierny popis
penetrujac las w poszukiwaniu grzybów w ciszy nagle słyszysz 6 litrową widlastą 12 cos pieknego
Cytat:
nie wiem gdzie to jest dokładnie(mam kraj na myśli) ale kurwa w tym lesie są lepsze drogi niż u nas autostrady...
bez przesady, u nas są chociaż znaki drogowe
ja pierdolę... u nich drogi w lesie lesie równiejsze niż u nas asfaltówki :/
Gallardo ma V10 i pojemność 5.0l lub 5,2 w zależności od wersji
Dlaczego cwaniak nie pojedzie z taką prędkością jak Ci z WRC ? Mierny popis
bo to auto nie jest do tego przystosowane? marny hejt cwaniaku
wydeje mi sie ze to koles co upalał w tym samym lesie Audi 80 turbo ze 500KM
w 26 sekundzie fajny znak Powinien pojawić się na wjeździe do Polski od strony Niemiec
kurwa, a ja sobie nigdy takiego nie kupię. To jest frustrujące a nie jebane leśne drogi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów