📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z curry i tak będzie smakowało jak kurczak
Dobrze mu zajebał. Koty to wredne chuje, domowe czy lamparty, wsio rawno. A kotek pewnie zrezygnował, bo go suszyło jeszcze po ostatnim.
A tak go ten człowiek na końcu przydusił i to biedne Bogu Ducha winne zwierzątko poddało się Naczelnemu, a ten taki brutalny... A ono przecież instynktem... I nikomu złego nie zrobi, bo po prostu głodne Boże Dziecię... Ehh... To straszne... Gdzie moja szmatka, łzy otrzeć muszem... :'C
@Cyborg pierdolisz od rzeczy, instynkt zwierza(zabić) a instynkt człowieka (przetrwać). Teraz zamiast literki ,,a" wstaw odpowiedni zanak < = >
0:08 podziw ode mnie wielki za rutynę i odwagę .
Gostek leżał a podbiegł mu pomóc i sam zebrał na siebie tego lamparta , ja bym się prędzej zesrał niż tam podbiegł a ten się nie bał .
Dlatego wkurwia mnie jak ktoś myli Hindusa z Ciapatym bo jest w chuj wielka różnica między Muzułmańskim "hoholoh" a Hinduskim "biblabadibu"
Gostek leżał a podbiegł mu pomóc i sam zebrał na siebie tego lamparta , ja bym się prędzej zesrał niż tam podbiegł a ten się nie bał .
Dlatego wkurwia mnie jak ktoś myli Hindusa z Ciapatym bo jest w chuj wielka różnica między Muzułmańskim "hoholoh" a Hinduskim "biblabadibu"
Hindusi to nie muzulumanie, wiec nawet szkode mi ich troche, choc brozowi so.
Żaden lampart, tylko kolejny prank tego Hindusa co robi sobie żarty w MCDonaldzie.
Przebrał się w futro i trolluje swoich ziomków.
Przebrał się w futro i trolluje swoich ziomków.
Szacun i wielki browar dla gościa który ratując kumpla prawie najebał kocura !!
Natury nie oszukasz. Wszystko zgodnie z Prawem dźungli. Ktoś musi zginąć, żeby ktoś przeżył.
siedlik napisał/a:
Hindusi to nie muzulumanie, wiec nawet szkode mi ich troche, choc brozowi so.
A cyganów Ci nie szkoda?! Tak pytam, w końcu mało kto wie, że kolebką gruzożerców jest właśnie Półwysep Indyjski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów