📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Najlepsze światła dzienne są w skodach,tych sprzed liftu,zwykła żarówka chyba 21 w.
tak teraz się dopatrzyłem, czy ten co mija ma wyłączone w pizdu światła?
No bo Janusz dostałby zawału jakby mu auto spaliło 0,1 litra na 100km więcej.
Ostatnio też wyprzedzałem i gość z naprzeciwka jadący zaczął mi mrugać.
Nie zauważyłem go bo nie miał świateł ale przynajmniej długimi jebnął
Nie zauważyłem go bo nie miał świateł ale przynajmniej długimi jebnął
Strach pomyśleć jak ludzie dawali sobie rade zanim nie wprowadzono nakazu jazdy 24h na swiatlach... a ledy faktycznie chujowe za 20zl z alledrogo.
@up Wydaje mi się, że w takim warunkach zawsze był nakaz jazdy ze światłami, dodatkowo od października do końca lutego również.
Policja powinna zacząć reagować, nadal po tylu latach temat świateł olewają.
motofakty.pl/artykul/swiatla-zewnetrzne-w-aucie-w-ktorych-krajach-nie-...
motofakty.pl/artykul/swiatla-zewnetrzne-w-aucie-w-ktorych-krajach-nie-...
Pytanie czy rzeczywiście go nie było widać czy tylko na kamerce, która pewnie ma problemy z uchwyceniem tego co daleko?
W dzień w warunkach normalnej przejrzystości powietrza, bez opadów atmosferycznych można poruszać się na światłach do jazdy dziennej.
Nagrywający szuka sensacji, a tak naprawdę zawinił gość z Audi.
Pomijam fakt że jest dużo chińskich ledów dziennych które homologację mają tylko wytłoczoną na kloszu.
Nagrywający szuka sensacji, a tak naprawdę zawinił gość z Audi.
Pomijam fakt że jest dużo chińskich ledów dziennych które homologację mają tylko wytłoczoną na kloszu.
Za biedoledy auto odrazu na złom a kierowcę na badania i celem odnalezienia piątej klepki
Jasna dupa, w UK bez świateł jeżdżą i jakoś kurwa nikt ich nie wrzuca na yt..
"@up moim zdaniem ma dymione lampy z tyłu - taki wiejski tuning"
innymi słowy popsikane czarnym sprejem od środka w maluchach się już tak robiło :]
innymi słowy popsikane czarnym sprejem od środka w maluchach się już tak robiło :]
tarcer123 napisał/a:
Strach pomyśleć jak ludzie dawali sobie rade zanim nie wprowadzono nakazu jazdy 24h na swiatlach... a ledy faktycznie chujowe za 20zl z alledrogo.
Jednym z głównych argumentów przeciwko obowiązkowi jazdy 24h na światłach jest to, że kierowca przyzwyczaja się do dostrzegania świateł a nie pojazdu. A rowerzyści i piesie świateł nie mają...
Myślę, że każdy kierowca z powodu siły tego przyzwyczajenia prawie przeoczył furę która jechała bez świateł albo na gównoledach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów