📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McSadol napisał/a:
Ciekawe czy jedynki poszły się jebać
Prędzej żuchwa połamana, ale chyba zamortyzowała i mocno nie jebnęła, bo na luzie wstała...
Nie sądze, ze byla zaskoczona. Niby czego sie spodziewala?
Znawca_Cipek napisał/a:
Nie sądze, ze byla zaskoczona. Niby czego sie spodziewala?
No pewnie tego, że jak poleje to lodowisko wodą, to nagle zrobi się miło i przyjemnie. No bo przecież co może pójść nie tak?
Widać że nie gotuje, tak to by solą jebnela z garści
Heheh pewnie mądra głowisia, wylała jakiś płyn przeciwko zamarzaniu szyb od samochodu i myślała że podziała...
Bardzo mi się podobało jak upadła i sobie ten głupi ryj rozwaliła!
Te tępe pizdy już nawet instynktu samozachowawczego nie mają.
Przynajmniej przyjęła na klatę swój brak pomyślunku i wstała bez zbędnego pierdolenia, że boli albo że nie boli.
Aż mi się przypomniała ślizgawka co ją, podobnym sposobem jak ta Pani, robiliśmy na zboczu górki obok szkoły podstawowej. Świetnie wspominam tą historię. Każdy przynosił po butelce wody do podlania ślizgawki. Wszyscy, chociaż z różnych klas, jak jeden mąż tworzyliśmy zjeżdżalnie marzeń. Mróz był naszym przyjacielem, bo każdej nocy gdy woda zamarzała ślizgawka rosła. I tak po tygodniu naszych wspólnych starań ...
przyszła odwilż
przyszła odwilż
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów