📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Tak się składa, że jestem z miasta gdzie ten lanos śmiga i widzałem go pare razy w akcji. Fakt - nie jest to auto na tor i nie było też tworzone z myślą o tym, ale na prostej daje świetnie rade i ten film to nie fake. W Płocku jest kilka fajnych autek na prostą, niedawno sprzedana ibiza 300hp, teraz Lupo też ładnie doinwestowane... można wymieniać Pozdro!
AdiIce napisał/a:
skoro nie fake to dlaczego kilometry na liczniku się nie zmieniają?
Następny to leczenia! Obiecuje kurwa, zrganizuje wam to leczenie
Powodzenia jak właściciela pociągnie na drzewo, już nie będzie co wycinać
u mnie tez wskaźnik pokazuje zero a zatankowany no i tez się świeci check engine non stop ale jeździ ino tankuje
Nie brakło na paliwo ....
MASA WROGIEM PRZYSPIESZENIA !
MASA WROGIEM PRZYSPIESZENIA !
ment200 napisał/a:
hamownia. Bo kto by zrzucił na luz przy 180 km na godzine?
A czemu nie? Nie każdy jest polaczkiem biedaczkiem że ciągle musi na biegu jechać bo go nie stać na paliwo
nanab napisał/a:
A czemu nie? Nie każdy jest polaczkiem biedaczkiem że ciągle musi na biegu jechać bo go nie stać na paliwo
Debil... nie chodzi tutaj o paliwo a o bezpieczeństwo....
Mając bieg masz większą kontrolę nad autem, na luzie auto zamienia się w "pędzącą trumnę".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów