📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
SnieżnyPyton napisał/a:
Przepraszam was, wszyscy wielcy znawcy motoryzacji, zauważcie że to fejk bo licznik odległości się nie kręci a jak się jedzie te 200 na godzinę to powinno się chociaż te 500m zrobić czyż nie?
Jako obywatel Polski przepraszam Ciebie za to że nasz NFZ nie sfinansował jeszcze twojego badania wzroku Ewidentnie widac jak z 22 wskakuje na 23 Jeśli serio tego nie widzisz to masz kilka opcji:
-oglądaj filmy w lepszej jakości
-oglądaj filmy kilka razy (to nie leci na żywo, można sobie cofnąć, przewinąć, zwolnic, przyspieszyć)
-obejrzyj sobie film na wiekszym wyświetlaczu a nie na kalkulatorze lub też denku słoika po cebuli
-.....albo kurwa idź zwyczajnie zbadaj wzrok!
Ja jebie, ilu specjalistów od zakrętów sie znalazło.
lanos to akurat świetna baza do zrobienia zapindalacza(bo ma geny od astry) zarówno na wprost jak i po winklach.uwielbiam pierdolenie ludzi którzy sie chuja znają i jeżdżą solarisem
co z tego, że to lanos.to jest to samo co civic, golf.idąc tym tropem myślenia nie warto nic robić bo i po chuj.lepiej siedzieć w domu i pierdzieć w fotel.
pedały
lanos to akurat świetna baza do zrobienia zapindalacza(bo ma geny od astry) zarówno na wprost jak i po winklach.uwielbiam pierdolenie ludzi którzy sie chuja znają i jeżdżą solarisem
co z tego, że to lanos.to jest to samo co civic, golf.idąc tym tropem myślenia nie warto nic robić bo i po chuj.lepiej siedzieć w domu i pierdzieć w fotel.
pedały
Też tak potrafię jak przygazuję na lodzie to w sekundę pokazuje mi 200.
A to że ma mało benzyny to nic, pewnie i tak jeździ na gazie
A to że ma mało benzyny to nic, pewnie i tak jeździ na gazie
Loq14 napisał/a:
Ale na paliwo to już hajsu zabrakło.
Może na stację się spieszy, żeby paliwa nie zabrakło.
Shymeq napisał/a:
Lanos z silnikiem SAABa 2.0 16V T ( B204L )
Albo licznik walnięty, albo hamownia.
kto sie chce pościgać ze mną.Dodam jeżdze R1.Zapraszam na tor biedaki
vento 1.8 się rozpędzało w 1 Sekundę do 215 Na cegłówkach Ten lanos pewnie też Koła napędowe ma nad ziemią
I 10 litrów podtlenku LPG poszło w chuj...
@Loq14
troche logiki... auto ktore ma mniej benzyny w baku bedzie lepiej przyśpieszać
troche logiki... auto ktore ma mniej benzyny w baku bedzie lepiej przyśpieszać
Tak zapierdala , a przebieg stoi w miejscu ; c
hamownia. Bo kto by zrzucił na luz przy 180 km na godzine?
jaroooslaw napisał/a:
Tak zapierdala , a przebieg stoi w miejscu ; c
Kolejny kurwa do leczenia. Ja Wam chyba jakies zbiorowe uleczanie zorganizuje....gazem kurwa pieprzowym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów