Jedno słowo FUCK!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Tak i akurat ten monitor był stary i kineskopowy.
Wszędzie płaskie LCD a on na kineskopie leciał.... do tego nie podłączony nigdzie nie był....
Fake and gay.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Fake and gay.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Jest jeden kineskop, który trzeba było rozwalić i nagrać coś z udziałem niemądrego człowieka który jeszcze perfidnie spojrzał sie w obiektyw.
FAKE
PS. Gdzie są kable od tego monitora i w ogóle klawiatury ?
FAKE
PS. Gdzie są kable od tego monitora i w ogóle klawiatury ?
nie wiem jak on, może to ze mną jest coś nie tak. Ale ja zwykle przypinam kablami do kompa monitor i klawiaturę...
Gdzie te czasy kawiarenek internetowych w których ludzie srali w gacie byle nie zmarnować czasu...
U nas było 5 minut gratis na toaletę. pfff wieśniaki
Bezprzewodowe monitory tylko te kineskopowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów