📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Reanimacja PO by Gowin Sp. z.o.o.
...
Chuj z nim i całą resztą. Kolejny kłamczuch aby dostać się do żłoba...
Atreyu napisał/a:
Tak najważniejsze jest, że kaczyński puścił bąka a nie, że jedno i drugie to praktycznie to samo (no minimalnie PO moim zdaniem jest gorsze).Wywalą do polityki i przepadnie, a szkoda - bo pokazuje ile ten cały PiSujący buntownik jest wart.
Kłamca, który pokazuje że jego koledzy kłamią. Brawo.
Dziękuje, Dobranoc
@up wytłumacz jaką manipulację bo Cię nie rozumiem
wyobrażacie sobie taką rozmowe z politykiem na sadistic.pl??
@up/2x up a ja myślałem że czytanie ze zrozumieniem w Polsce nie jest aż takim wielkim problemem. Niech będzie wytłumaczę, post Gowina o treści "Racja postaram sie poprawić." nie jest odpowiedzią na komentarz CzystejMeastrii, który napisał "Proszę dodać że głosował Pan za podniesieniem tych podatków..."
Choćbyś gówno ubrał w ładną sukienkę, zawsze będzie gównem!!!!
@up/2x up a ja myślałem że czytanie ze zrozumieniem w Polsce nie jest aż takim wielkim problemem. Niech będzie wytłumaczę, post Gowina o treści "Racja postaram sie poprawić." nie jest odpowiedzią na komentarz CzystejMeastrii, który napisał "Proszę dodać że głosował Pan za podniesieniem tych podatków..."
To ciekawe, a "@CzystaMeastria" przed "Racja postaram sie poprawić." samo się pojawiło. Wiem, że to trudne do ogarnięcia, ale nie wszędzie są spiski i manipulacje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów