2 czizburgery z serem proszę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
raczej wieśmaki
Jebać kurwy z pisu
@spiepszaj_dzbanie
Radio i TV to ci chyba matka przybiła w dzieciństwie do ściany. Lepiej odrób lekcje polskiej muzyki rozrywkowej.
Radio i TV to ci chyba matka przybiła w dzieciństwie do ściany. Lepiej odrób lekcje polskiej muzyki rozrywkowej.
Ohhh yeah
Niskoprofilówki,alu 30 cali na tyle, 20 cali przodu, inne zawieszenie, gleba, czarny mat, i dużo chromu.
Ohhh yeah
znajoma pracowała w maku i opowiadała jak pewna pani chciała zamówić "dwa makdrajwy" -co takiego? "no dwa makdrajwy za 3.25"
okazało się że kobieta zobaczyła napis "Mc Drive h=3,25m"
okazało się że kobieta zobaczyła napis "Mc Drive h=3,25m"
Filoktet napisał/a:
I że to w moim mieście takie rzeczy się działy...
To że masz zaszczyt mieszkać w tym zacnym mieście to nie znaczy od razu że jest twoje i takie akcje nie mogą mieć miejsca.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów