18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
KroQQQ 2012-04-05, 0:20 26
UWAGA BĘDZIE MÓWIŁ SPECJALISTA!
Jako radosny student pierwszego roku wydziału mechanicznego na PW bezapelacyjnie stwierdzam iż w chwilą gdy ów wyluzowany koleżka naciśnie na pedał wprawiając w ruch korbę, która przekaże kręt zębatce napędzającej przednie koło do prędkości powiedzmy v (środek koła) to tyle koło zacznie poruszać się również z prędkością v(środek tylnego koła). Z profilu prędkości na tylnym kole jasno wynika iż punkt styku ręki i koła (nazwijmy go np. punktem A) uzyska prędkość 2v i cały lans na zimny łokieć chuj strzeli.
Zgłoś
.................. 2012-04-05, 4:33
KroQQQ, przeczytałem coś napisał.
Zgłoś
~Velture 2012-04-05, 9:55 1
Czy tylko ja widze ,że audi w tle ma felgi od bentleya?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
sarkazm 2012-04-05, 10:26 11
KroQQQ napisał/a:

Jako radosny student pierwszego roku wydziału mechanicznego na PW bezapelacyjnie stwierdzam iż w chwilą gdy ów wyluzowany koleżka naciśnie na pedał wprawiając w ruch korbę, która przekaże kręt zębatce napędzającej przednie koło do prędkości powiedzmy v (środek koła) to tyle koło zacznie poruszać się również z prędkością v(środek tylnego koła). Z profilu prędkości na tylnym kole jasno wynika iż punkt styku ręki i koła (nazwijmy go np. punktem A) uzyska prędkość 2v i cały lans na zimny łokieć chuj strzeli.

Pfff... "specjalista" Na pierwszym roku, to ty możesz wiedzieć, czy skrót od stopnia inżyniera pisze się z kropką, czy bez

Btw. Pokaż mi w tym rowerze zębatkę
Zgłoś
Dalione 2012-04-05, 11:49
A to nie przypadkiem ten typ od Epic Meal Time?
Zgłoś
beniek 2012-04-05, 11:50
A ja obstawiam za phostoshopem Szczegolnie kolka w tle
Zgłoś
Qrcio 2012-04-05, 12:01
najlepszy jest kastet pod jego dupą
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-04-05, 12:26 1
KroQQQ napisał/a:

(...)wydziału mechanicznego(...)
która przekaże kręt zębatce

mechanik od siedmiu boleści... co robisz na studiach? Chyba podajesz kawę wykładowcy.

Panowie, Panie, gimbusy i baby z chujem. Mam przyjemność przedstawić Wam... ZĘBATKĘ!

Wydrukujcie sobie i powieście nad łóżkiem.

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-04-05, 12:38
obstawiam że przednie koło ma za mała przyczepność i chłop nigdzie nie pojedzie, za to numer z zimnym łokciem zadziała perfekcyjnie
Zgłoś
sherman 2012-04-05, 12:40 1
@up, jak wolisz. W dalszym ciągu koła zębatego ni chuja nie widać na załączonym obrazku. Pan specjalista KroQQQ chciał zabłysnąć, ale niebardzo mu to wyszlo
Zgłoś
xon123x 2012-04-05, 12:51 3
Fajna audi'ca tylko dlaczego fele od Bentley'a ?
Zgłoś
majer 2012-04-05, 13:27
chyba bym się zesrał jakbym miał 2 metry przejechać...
Zgłoś
HardY-HarD 2012-04-05, 13:29
a na chuj mu zębatka jak ma piastę od monocykla

"Ślimak winniczek nie ma kręgosłupa..."
Zgłoś
j................3 2012-04-05, 13:42
KroQQQ i tak nie znajdziesz roboty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów