Rowerem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
UWAGA BĘDZIE MÓWIŁ SPECJALISTA!
Jako radosny student pierwszego roku wydziału mechanicznego na PW bezapelacyjnie stwierdzam iż w chwilą gdy ów wyluzowany koleżka naciśnie na pedał wprawiając w ruch korbę, która przekaże kręt zębatce napędzającej przednie koło do prędkości powiedzmy v (środek koła) to tyle koło zacznie poruszać się również z prędkością v(środek tylnego koła). Z profilu prędkości na tylnym kole jasno wynika iż punkt styku ręki i koła (nazwijmy go np. punktem A) uzyska prędkość 2v i cały lans na zimny łokieć chuj strzeli.
Jako radosny student pierwszego roku wydziału mechanicznego na PW bezapelacyjnie stwierdzam iż w chwilą gdy ów wyluzowany koleżka naciśnie na pedał wprawiając w ruch korbę, która przekaże kręt zębatce napędzającej przednie koło do prędkości powiedzmy v (środek koła) to tyle koło zacznie poruszać się również z prędkością v(środek tylnego koła). Z profilu prędkości na tylnym kole jasno wynika iż punkt styku ręki i koła (nazwijmy go np. punktem A) uzyska prędkość 2v i cały lans na zimny łokieć chuj strzeli.
KroQQQ, przeczytałem coś napisał.
Czy tylko ja widze ,że audi w tle ma felgi od bentleya?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Pfff... "specjalista" Na pierwszym roku, to ty możesz wiedzieć, czy skrót od stopnia inżyniera pisze się z kropką, czy bez
Btw. Pokaż mi w tym rowerze zębatkę
KroQQQ napisał/a:
UWAGA BĘDZIE MÓWIŁ SPECJALISTA!
(...)wydziału mechanicznego(...)
która przekaże kręt zębatce
mechanik od siedmiu boleści... co robisz na studiach? Chyba podajesz kawę wykładowcy.
Panowie, Panie, gimbusy i baby z chujem. Mam przyjemność przedstawić Wam... ZĘBATKĘ!
Wydrukujcie sobie i powieście nad łóżkiem.
a na chuj mu zębatka jak ma piastę od monocykla
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów