📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no to kurwa smacznego -.-
Przydałoby się parę takich ekip w Krakowie, wyłapaliby te skurwysyny latające
Jak kiedyś łapałem w Krakowie jako szczeniak gołębie, to mnie jakiś moher pogonił :/
A teraz go pewnie krzyż napierdala
A co do gołębi, śmierć im.
Jeden skurwysyn rozwalił mi zderzak we furze... Skurwiel ;/
A teraz go pewnie krzyż napierdala
A co do gołębi, śmierć im.
Jeden skurwysyn rozwalił mi zderzak we furze... Skurwiel ;/
UDANE ŁOWY. . . Tyle latających szczurów jeszcze nie widzialem zeby ktoś upolowal xD
"A co do gołebi, śmierć im.
Jeden skurwysyn rozwalił mi zderzak we furze...Skurwiel ;/"
Ja to bym go tam jeszcze dobił (tego gołębia)
Jeden skurwysyn rozwalił mi zderzak we furze...Skurwiel ;/"
danieltrcd napisał/a:
Skurwiel nie przeżył. Ale zderzak do dzisiaj pęknięty. Gdyby to nie był teren zabudowany, a ja jechał ponad normę, pociągnął bym do odpowiedzialności urząd miasta że nie postawili znaku "Uwaga! Nisko latające gołębie!".
Ale w lusterku było widać zajebistą chmurę piór. Jak wracałem to skurwiel już był wprasowany w asfalt!
Poświęciłem zderzak, ale jednego gołębia mniej
Nie rozumiem ludzi, którzy te szkodniki najpierw dokarmiają a później narzekają na odchody na ich balkonach, parapetach, autach.
co wy chcecie od gołębi, ekologiczne zwierzęta, krótko się gotują, mają delikatne mięso a i rosół smaczniejszy jak z kury...
Ja preferuję prostszą metodę antygołębiową:
Skuteczność potwierdzona. Ale - faceci z filmiku są praktyczniejsi - trochę trudu i mają obiad:
Skuteczność potwierdzona. Ale - faceci z filmiku są praktyczniejsi - trochę trudu i mają obiad:
Jaki uroczy chaos ;D Ciekawe co potem z nimi zrobią. Do rzeki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów