📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trochę urwał.
Po drodze zgaduje że Polska?
U nich to jest tak powszechne, że inni kierowcy robią slalom między wrakami i jadą dalej jak gdyby nigdy nic.
0:21 po lewej koleś wraca dopić browara zanim się pofatyguje, życie toczy się dalej, autobus też ma wyjebane...
Velture napisał/a:
Zgadnijmy jaki to może być kraj.....
Wnioskując po zabudowie i stanie drogi wnioskuję, iż to musi być gdzieś w okolicach Białegostoku.
hardowski napisał/a:
Wnioskując po zabudowie i stanie drogi wnioskuję, iż to musi być gdzieś w okolicach Białegostoku.
w dupie byłeś i gówno widziałeś więc zamiast pierdolić głupoty pozwiedzaj trochę
Lol kurwa ale tęcza na dachu
natking napisał/a:
@up, proste. Żadne okolice, centrum Białegostoku
hehe i powiedział gościu ze wsi zwanej Tczew, chłopie Białystok ma 5 razy więcej mieszkańców i jego powierzchnia też jest 5 razy większa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów