📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zajebisty kawałek Kredensów robi całą robotę
Czyli teraz w naszej "Nowej Normalności" będą wyglądać spacery po parku? Ja dziękuję. Rozkmińcie trochę temat, ostatnio złapali prawie 200 górników 'skażonych epidemią pandemii' z czego 97% zupełnie nieświaomych bo bezobjawowych, nic im nie jest, ok 4-5 osób cos tam odczywało ale pracowali bo sie nieźle czuło. Teraz nikt nie pracuje i pokornie siedzi i czeka aż im przejdzie pandemia. Zobaczcie jakie to wygodne dla każdej władzy, niby nic sie nie dzieje a reżim mozna pelpełną parą stosować.
O ile zakazy są wprowadzone zgodnie z prawem i jest np. stan wyjątkowy, a obywatele postanawiają mieć wyjebane bo przecież trzeba się z dżesiką spotkać i pospacerować, to pałą po plecach się jak najbardziej należy. Zakaz to zakaz, czy się ktoś zgadza czy nie, jest to dla wspólnego dobra. Nie będzie tak przecież wiecznie.
link to muzy ktoś podrzuci ?
pitteroo napisał/a:
Czyli teraz w naszej "Nowej Normalności" będą wyglądać spacery po parku? Ja dziękuję. Rozkmińcie trochę temat, ostatnio złapali prawie 200 górników 'skażonych epidemią pandemii' z czego 97% zupełnie nieświaomych bo bezobjawowych, nic im nie jest, ok 4-5 osób cos tam odczywało ale pracowali bo sie nieźle czuło. Teraz nikt nie pracuje i pokornie siedzi i czeka aż im przejdzie pandemia. Zobaczcie jakie to wygodne dla każdej władzy, niby nic sie nie dzieje a reżim mozna pelpełną parą stosować.
Pod pozorem 'srandemii' władza może pacyfikować każdego. Pracują dodatkowo nad wchodzeniem siłą na prywatne tereny bez nakazów, a także zajęcie majątku 'podejrzanego' o cokolwiek. Tak się tłamsi ludzi. I macie swoją pseudo wolność bolacy walczoncy.
A najlepsze że liczba ofiar niezwiązanych z wirusem ale spowodowana biedą i strachem przed szpitalami pewnie wielokrotnie przekroczy Covid ....
No ale bogate białe Pany nie mogą się zarazić nieleczoną cukrzycą czy zakażeniem krwi prawda ?
No ale bogate białe Pany nie mogą się zarazić nieleczoną cukrzycą czy zakażeniem krwi prawda ?
Brakuje jeszcze HUEY'a i napierdalającego hamburgera z ckmu.
Leci piwo.
Leci piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów