Ktoś tu nie trafił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ktoś tu nie trafił
Właśnie przejebane, jutro trzeba zaprowadzić młodego żeby nigdzie nie spierdolił pierwszego dnia w pierwszej klasie w nowej szkole. Mówi, że ma już drugą laskę i teraz to prawdziwa miłość a ja dalej na swój ślub nie uzbierałem, kurwa nie wiem jak to będzie.
Czasem odnoszę wrażenie, że Sadistic, przy tego typu postach - zatraca miejscami swoją pierwotną tożsamość.
Rozumiem, że kogoś to rozbawiło, jednak wrzucanie treści na portal wyłącznie z powodu samego uczestnictwa w jego społeczności, bez uwzględniania samych założeń dla których powstał - mija się celem.
Istnieją fora wielotematyczne.
Nazwa portalu zobowiązuje, a przynajmniej powinna (reprezentować).
Rozumiem, że kogoś to rozbawiło, jednak wrzucanie treści na portal wyłącznie z powodu samego uczestnictwa w jego społeczności, bez uwzględniania samych założeń dla których powstał - mija się celem.
Istnieją fora wielotematyczne.
Nazwa portalu zobowiązuje, a przynajmniej powinna (reprezentować).
Gnostyk, odnosisz błędne wrażenie i nie masz najmniejszego pojęcia o czym piszesz.
Dla przypomnienia pierwszy z brzegu temat reprezentujący jak ty to nazywasz "pierwotną tożsamość".
Jeden z pierwszych i dodany nie przez byle kogo, bo przez pomysłodawcę, założyciela i administratora strony sadistic.pl
sadistic.pl/zawodu-w-piciu-wody-z-miski-pies-kontra-wlasciciel-vt1237.htm
Baw się dobrze
Dla przypomnienia pierwszy z brzegu temat reprezentujący jak ty to nazywasz "pierwotną tożsamość".
Jeden z pierwszych i dodany nie przez byle kogo, bo przez pomysłodawcę, założyciela i administratora strony sadistic.pl
sadistic.pl/zawodu-w-piciu-wody-z-miski-pies-kontra-wlasciciel-vt1237.htm
Baw się dobrze
Jak bardzo trzeba być pierdolniętym, żeby się tak drastycznie upodobnić do przeciwnej płci?
Jeszcze bardziej najebane trzeba mieć, żeby starać się swoim wyglądem nabrać jak najwięcej ludzi i wmawiać im później homoseksualizm :/
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jeszcze bardziej najebane trzeba mieć, żeby starać się swoim wyglądem nabrać jak najwięcej ludzi i wmawiać im później homoseksualizm :/
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
~Sunday napisał/a:
, odnosisz błędne wrażenie i nie masz najmniejszego pojęcia o czym piszesz.
Baw się dobrze
współczuję, bo chyba uwsteczniasz się
dajcie linka do tej gry
nigdy nie zrozumiem ludzi co atakują innych przez te trapy... faceci zmieniają swój wygląd by nadać mu jak najbardziej kobiece cechy, które podobają się większości facetów, po czym wyzywają, że haaa jesteś gejem bo ci się spodobałem... no nie, spodobały mi się właśnie te kobiece cechy- więc nie, nie jestem gejem
Geigi napisał/a:
nigdy nie zrozumiem ludzi co atakują innych przez te trapy... faceci zmieniają swój wygląd by nadać mu jak najbardziej kobiece cechy, które podobają się większości facetów, po czym wyzywają, że haaa jesteś gejem bo ci się spodobałem... no nie, spodobały mi się właśnie te kobiece cechy- więc nie, nie jestem gejem
Jak ni epotrafisz odróznić kobiety od mężczyzny to nie jest najlepiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów