18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mygyry 2020-08-31, 22:15 30
Uff ostatni dzień wakacji...
Zgłoś
kothletino 2020-08-31, 22:56 3
Właśnie przejebane, jutro trzeba zaprowadzić młodego żeby nigdzie nie spierdolił pierwszego dnia w pierwszej klasie w nowej szkole. Mówi, że ma już drugą laskę i teraz to prawdziwa miłość a ja dalej na swój ślub nie uzbierałem, kurwa nie wiem jak to będzie.
Zgłoś
Gnostyk 2020-08-31, 23:47 4
Czasem odnoszę wrażenie, że Sadistic, przy tego typu postach - zatraca miejscami swoją pierwotną tożsamość.

Rozumiem, że kogoś to rozbawiło, jednak wrzucanie treści na portal wyłącznie z powodu samego uczestnictwa w jego społeczności, bez uwzględniania samych założeń dla których powstał - mija się celem.
Istnieją fora wielotematyczne.

Nazwa portalu zobowiązuje, a przynajmniej powinna (reprezentować).
Zgłoś
~Sunday 2020-08-31, 23:55 3
Gnostyk, odnosisz błędne wrażenie i nie masz najmniejszego pojęcia o czym piszesz.
Dla przypomnienia pierwszy z brzegu temat reprezentujący jak ty to nazywasz "pierwotną tożsamość".
Jeden z pierwszych i dodany nie przez byle kogo, bo przez pomysłodawcę, założyciela i administratora strony sadistic.pl
sadistic.pl/zawodu-w-piciu-wody-z-miski-pies-kontra-wlasciciel-vt1237.htm
Baw się dobrze
Zgłoś
Noside 2020-09-01, 8:37 1
Jak bardzo trzeba być pierdolniętym, żeby się tak drastycznie upodobnić do przeciwnej płci?
Jeszcze bardziej najebane trzeba mieć, żeby starać się swoim wyglądem nabrać jak najwięcej ludzi i wmawiać im później homoseksualizm :/

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
edmund 2020-09-01, 9:14 1
~Sunday napisał/a:

, odnosisz błędne wrażenie i nie masz najmniejszego pojęcia o czym piszesz.
Dla przypomnienia pierwszy z brzegu temat reprezentujący jak ty to nazywasz "pierwotną tożsamość".
Jeden z pierwszych i dodany nie przez byle kogo, bo przez pomysłodawcę, założyciela i administratora strony sadistic.pl
Baw się dobrze

współczuję, bo chyba uwsteczniasz się
Zgłoś
danielosaw1 2020-09-01, 10:38
dajcie linka do tej gry
Zgłoś
Geigi 2020-09-01, 13:46
nigdy nie zrozumiem ludzi co atakują innych przez te trapy... faceci zmieniają swój wygląd by nadać mu jak najbardziej kobiece cechy, które podobają się większości facetów, po czym wyzywają, że haaa jesteś gejem bo ci się spodobałem... no nie, spodobały mi się właśnie te kobiece cechy- więc nie, nie jestem gejem
Zgłoś
Umiem_modować 2020-09-01, 21:30
Geigi napisał/a:

nigdy nie zrozumiem ludzi co atakują innych przez te trapy... faceci zmieniają swój wygląd by nadać mu jak najbardziej kobiece cechy, które podobają się większości facetów, po czym wyzywają, że haaa jesteś gejem bo ci się spodobałem... no nie, spodobały mi się właśnie te kobiece cechy- więc nie, nie jestem gejem

Jak ni epotrafisz odróznić kobiety od mężczyzny to nie jest najlepiej.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów