📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Od przodu i tyłu brzmi jakby ktoś fapał.
Zadziwiające jest to, że wszyscy sąsiedzi mają takie same szklanki.
@bziktheblue Gdzie jest napisane/powiedziane, że zajebał szklanki sąsiadom?
Ciekaw jestem kiedy będzie pierwszy przypadek debila świecącego przypadkowym ludziom tym czymś w oczy.
bez slow motion się nie liczy
Oglądając tego typu filmiki utwardzam się w przekonaniu, że ludzi ogranicza tylko i wyłącznie ich wyobraźnia, na waszych oczach fantastyka naukowa staje się rzeczywistością.
Ciekawe jakby to wyglądało zrobione laserem o dużo większej mocy (tzn. przepalenie tych wszystkich balonów z prędkością światła) Bo w tym przypadku wiadomo, że laserek potrzebuje pare ms na przepalenie
czemu podkreslil ze sa to czarne balony
przeciez doskonale to widac od 1 sekundy filmu
przeciez doskonale to widac od 1 sekundy filmu
Alonso napisał/a:
Do tej pory myślałem, że laser działa z szybkością światła
Bo działa..
Nie mów, że na prawdę masz 38 lat i nie rozumiesz co zaszło na filmie
@UP
Daj spokoj @Alonso, napisal walsnie test gimazjalny, cieszy sie ladna pogoda i trzyma kciuki aby dostac sie do dobrej budowlanki i bardzo dobrze ze tam a nie do jakiegos LO, bo nie wszystkim jest potrzebne wyksztalcenie srednie!!
A o oczy bym sie nie martwil, bo taki niebieski laser podejrzewam ze jest wykurwiscie drogi \.
Daj spokoj @Alonso, napisal walsnie test gimazjalny, cieszy sie ladna pogoda i trzyma kciuki aby dostac sie do dobrej budowlanki i bardzo dobrze ze tam a nie do jakiegos LO, bo nie wszystkim jest potrzebne wyksztalcenie srednie!!
A o oczy bym sie nie martwil, bo taki niebieski laser podejrzewam ze jest wykurwiscie drogi \.
Matuus napisał/a:
Ciekaw jestem kiedy będzie pierwszy przypadek debila świecącego przypadkowym ludziom tym czymś w oczy.
Jak masz laser ...... to wiesz ja nie mam zbyt bardzo rozwiniętej wrażliwości oraz innych cech.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów