📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
głupia cipa
@up Dobra, jest taki gość co się zwie szpilką, ostatnio wyskoczył na wolność po jakimś pobiciu czy czymś takim i postanowił zostać bokserem ( takie logiczne przedłużenie jego działalności sprzed odsiadki ). No i on, ten szpilka właśnie okazał się dość znany niedawno, bo dojebał jakiemuś drugiemu na konferencji prasowej. No. I teraz tak, jak on jest sławny to ta laska szpilki dostawała wściku macicy, więc nagrał ją któregoś razu i wrzucił do neta coby dziewoja też miała swoje pięć minut.
W sumie jak klikniesz trzeci tag w tym temacie to dowiesz się wszystkiego co istotne w sprawie.
W sumie jak klikniesz trzeci tag w tym temacie to dowiesz się wszystkiego co istotne w sprawie.
androgenius napisał/a:
No i on, ten szpilka właśnie okazał się dość znany niedawno, bo dojebał jakiemuś drugiemu na konferencji prasowej.
To akurat kojarzę i tyle co napisałeś mi w zupełności wystarczy, szkoda mojego czasu na oglądanie reszty
androgenius napisał/a:
Zakład o chuja w dupę, że w ciągu roku wyląduje w jakimś melodiowym szoł w tiwi.
wygrales huja w dupe
up
nie to ten co zremisowal z Ibiszem, i teraz bedzie walczyl z Mroczkiem w eiminatorze do walki z Biedroniem.
nie to ten co zremisowal z Ibiszem, i teraz bedzie walczyl z Mroczkiem w eiminatorze do walki z Biedroniem.
Artur "szpilka" Szpila to dobry bokser, nadzieja na mistrozstwo wagi ciezkiej, prywatnie tepy huj glupi kibic ktory prez tluczenie mord na ustawkach trafil na treningi bokserskie bo zostal zauwazony, a ta tepa cipa co spiewa to jego glupia laska, bo madra sie nie wiaze z tepym kryminalista
wara obciagara z niej jest hehe
@ Bakcyl
Niby ocena głosu wiąże się wyłącznie z gustem... Mimo wszystko trudno mi uwierzyć, że ktoś niegłuchy uzna jej możliwości wokalowe za niskie. Wprawdzie nie moje klimaty muzyczne, jednak docenić jej umiejętności i barwę muszę - choć denerwować może maniera takiego gardłowego przeciągania.
Ona nagrywała coś tam profesjonalnie. Znaleźć można na yt.
Niby ocena głosu wiąże się wyłącznie z gustem... Mimo wszystko trudno mi uwierzyć, że ktoś niegłuchy uzna jej możliwości wokalowe za niskie. Wprawdzie nie moje klimaty muzyczne, jednak docenić jej umiejętności i barwę muszę - choć denerwować może maniera takiego gardłowego przeciągania.
Ona nagrywała coś tam profesjonalnie. Znaleźć można na yt.
androgenius napisał/a:
wylądowała se.pl/rozrywka/plotki/kamila-wybranczyk-na-castingu-do-must-be-music-w... i przeszła casting.Zakład o chuja w dupę, że w ciągu roku wyląduje w jakimś melodiowym szoł w tiwi.
W piątek Szpila będzie walczyć w Chicago z hamerykańcem, życzę mu wygranej
Fakt, że słucha i i jak widać lubi Marylę Rodowicz (kolejna jej piosenka w wykonaniu tej laski), tylko świadczy o jej wieku. Wniosek z tego jeden, szpilka lubi wiekowe laski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów