Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sadistic.pl/australijskie-pilkarki-vs-mlodziki-07-vt414909.htm
Tylko po co im takie umiejętności w kuchni
Moderatorzy bardzo nie lubią:
1. jak się ich wkurwia
2. TROLLI
3. tekstu o kobiecie i kuchni wsadzany bezmyślnie w każdym możliwym temacie- za to będziemy karać kablem
4. układu znaków "xD" bądź "XD" i innych kombinacji
5. pisania w ShoutBox krótkich wiadomości jedna pod drugą, gdy można to zmieścić w jednej
6. wyzywania wszystkich dowcipów od suszu i sucharów
7. tekstu typu "gdzie tu jest sadyzm" "coraz słabsze wrzuty" "zajebane z JM/demoty/chujwieco" - to wrzucaj sam coś porządnego.
8. postów typu "pierwszy" "drugi" itp - ban i kilo gwoździ w dupsko
9. "to jest sadistic tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie bo sadyzm to NIE JEST brak szacunku, kultury i elementarnej wiedzy ortograficznej a z tym niektórzy sobie lubią ten portal utożsamiać
10. szukałem, nie znalazłem? - a co mnie to obchodzi?
I tu Cię chuju mam
A 5 liga kazachstańska mężczyzn i tak ogra top drużynę kobiet To takie granie, dla jebania atencji, a nie dla wyników.
O oooo zobacz, jestem laskom i umiem kopać piłkę, no dobra to już wsadź mi kutas
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów