Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdyby nie był ślepy, to nie zacząłby hamować jakieś 10 metrów przed samochodem.
A droga hamowania z „40” to jakieś 16 metrów, więc po tych 10 metrach hamowania miałby już naprawdę niewielką prędkość.
A gdyby jeszcze hamując zmieniał tor jazdy, jak to robią ludzie normalni chcący uniknąć zderzenia z przeszkodą, to...
Co to za marka te czarne auto w 5 sec jacyś znawcy?
Mi tu śmierdzi (oprócz spelenizny z filmu z murzynem powyżej)
Mini Countryman S z jakimiś tuningami
Gdyby debil jechał 40, to nie miałby wypadku.
Gdyby nie był ślepy, to nie zacząłby hamować jakieś 10 metrów przed samochodem.
A droga hamowania z „40” to jakieś 16 metrów, więc po tych 10 metrach hamowania miałby już naprawdę niewielką prędkość.
A gdyby jeszcze hamując zmieniał tor jazdy, jak to robią ludzie normalni chcący uniknąć zderzenia z przeszkodą, to...
jak Ci sie uda wyjsc z piwnicy nie potykajac o wlwsny cien to daj znac
Nie ważne ile jechali na Moto kierownik osobówki ma obowiązek upewnić się że nie zagraża nikomu gdy ma zamiar skręcić, sam latam na Moto nawet i 200 na h i miałem już kilku debili co mi już chcieli wyjechać!
Pierdolisz głupoty.Jest masa orzeczeń sądowych gdzie kierowca osobówki został uniewinniony bo na diaksie jechał za szybko i nie miał możliwości go dostrzec lub nie spodziewał się rażącego łamania przepisów
Nie ważne ile jechali na Moto kierownik osobówki ma obowiązek upewnić się że nie zagraża nikomu gdy ma zamiar skręcić, sam latam na Moto nawet i 200 na h i miałem już kilku debili co mi już chcieli wyjechać!
Ważne. Naginając prędkość w sumie wyrażasz zgodę na wymuszenie pierwszeństwa
Na 50tce też latasz 2 paki i oczekujesz że ktoś na zewoskrecie cie wypatrzy jak w kilka sekund robisz ćwierć kilometra?
Też latam na moto, nie latam 200 km/h tylko jeżdżę raczej przepisowo i nigdy nie miałem sytuacji żebym w kogoś wjebał, czy żeby tak gwałtownie mi wymusił pierwszeństwo. Zawsze zdążyłem wyhamować, parę razy zdarzyło się kogoś opierdolić po drodze jak zrobił chujowo. Jeździj z głową, a nie jak napalony gówniarz i nie przeginaj z prędkością, to nie skończysz na jednym z filmików w dziale hard.
Mam nadzieję że ktoś nagra Twoja głowę kilkanaście metrów od reszty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów