bardzo niecodzienna sytuacja na drodze ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak miała buty +10 do latania to się nie dziwie
dobrze ze jej nie jeblo;d
Esiusz napisał/a:
dobrze ze jej nie jeblo;d
Taka wypowiedź na takim portalu, cóż za rzadkość Spodziewałbym raczej ,,dobrze, że ją jebło". Piwko dla ciebie, kto jeździ ten wie jak się przydaje fart na drodze
No właśnie... ja np. mam pecha na sarenki. Za każdym razem co jadę do Wrocławia krajówką to zawsze jakaś bestia mi wyskoczy.
Miałem podobną sytuację jak jechałem gdzieś z Siostrą po górach autem. Ona prowadziła (brew pozorom dobrze kieruje ;D) i nagle wyleciała z pola porośniętego gęstą trawą jakaś taka sarenka. Siostra zareagowała prawidłowo i zahamowała, ale i tak doszło do małego zderzenia (wyglądało to podobnie jak na filmiku - z tym, że sarna w nas... a może to my w sarne? przydupiliśmy). Sarna zrobiła fikołka w powietrzu (noty za lądowanie: 19.5, 19.0, 20, 19.5, 18.5) i spierdoliła gdzieś dalej w krzaczury. Byliśmy w szoku ale względnie nic się nikomu nie stało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów