na razie testowana na Arabach , jak już wyeliminują wszystkie usterki to może będą takie latać w Europie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech teraz latają taksówkami. Za 20 lat jak największe gospodarki zaczną przestawiać się na inne źródła energii (ropa zacznie sie kończyć) to będą arabusy znowu jeździć na kozach i żreć piasek.
gówno, wyobraźcie sobie awarię, jedno śmigło padnie i zajebista taksówka straci stabilność
Ja chcę widzieć jak wsiadają/wysiadają w pośpiechu i wirnik obcina im ręce i nogi
Upierdolę sobie taki tylko że spalinowy, a co kurwa? Tylko wyjdę z psychiatryka i zbieram na silnik od ścigacza.
gallaleta napisał/a:
gówno, wyobraźcie sobie awarię, jedno śmigło padnie i zajebista taksówka straci stabilność
No nie wiem kurwa, nie wyobrażam sobie. Gdybym był tego projektantem to moc docelową silników ustawiłbym na ~70%. W razie awarii jednego z ośmiu wirników komputer automatycznie zwiększałby moc drugiego w pionie z tej samej osi i zmniejszał odpowiednio ciąg tego na przeciwległym końcu osi żeby utrzymać stabilność. Odpowiednio korygowałby też drugą oś i w ten sposób lądujesz awaryjnie i bezpiecznie.
No to nie jest takie trudne, to już nie są czasy nokii 3310 i kurwa poloneza że wszystko jest proste jak budowa cepa i albo działa albo nie. Chłopie gdzie ty się uchowałeś?
Cytując pewnego artystę: "coście skurwysyny uczynili z tej.... strony".
Co ma latająca taksówka do czarnego humoru i sadyzmu?
Co ma latająca taksówka do czarnego humoru i sadyzmu?
Patrzcie ludzie! Właśnie nadchodzi przyszłość, o której marzyliśmy za dziecka.
Teraz jeszcze tylko 15 lat w kopalni i sobie taki kupię!
Teraz jeszcze tylko 15 lat w kopalni i sobie taki kupię!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów