na razie testowana na Arabach , jak już wyeliminują wszystkie usterki to może będą takie latać w Europie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jesli dla nich zwykly tablet z gpsem to "advanced navigation" to ja dziękuje, wysiadam
Już widze tych wszystkich ahmedów lądujących tym gdzieś na placu pełnym ludzi w Paryżu albo Berlinie
d00b napisał/a:
taki advanced, że odleciał bez pasażera
a co mają Amerykanie ryzykować życie swojego aktora? A w Dubaju jest 2,724 miliona muzułmanów...
mam nadzieje że szmatogłowi będą ginąć w tym gównie dzień w dzień
To chyba nie ma służyć jako środek transportu, tylko jako narzędzie masowego mordu. Nie umiem inaczej wytłumaczyć braku jakichkolwiek osłon wirników.
Max. 250 znaków
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów