📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co roku to się dzieje od wielu lat tym razem mamy zbliżenie na wideo leci piwo
Ustawka, kto by nie zapią pasem dziecka!!
Czy jest jakaś szansa, że wypadnięcie z samochodu jest dla niej lepszym rozwiązaniem niż pozostanie w aucie przypieta pasami? Może siedziała po lewej z tylu i dzięki katapultuje uratowała życie?
Taka mam tylko rozkmine
Taka mam tylko rozkmine
Beka_XD napisał/a:
- 500.
I bon turystyczny 500 zł albo nawet 1000 zł jak dziecko niepełnosprawne poszedł się jebać
Ja jak szwagra babę opierdalalem ze dziecku nie zapina pasów ani nawet fotelika to jej wytłumaczenie było ze to tylko przecież kawałek.
Zbysław napisał/a:
Ustawka, kto by nie zapią pasem dziecka!!
ZapiąŁ nieuku ZAPIĄŁ!!! Co wy kurwa macie z tą odmianą przez przypadki? A może jesteś gówniarzem, który jeszcze nie przerabiał tego w szkole?
Pierdolicie o 500 plus minus jakby to były wasze pieniądze. Sami bierzecie zasiłki i zapomogi, a twardo pierdolicie o WASZYCH podatkach. CHUJ z wami!
Juzwa napisał/a:
ZapiąŁ nieuku ZAPIĄŁ!!! Co wy kurwa macie z tą odmianą przez przypadki? A może jesteś gówniarzem, który jeszcze nie przerabiał tego w szkole?
Pierdolicie o 500 plus minus jakby to były wasze pieniądze. Sami bierzecie zasiłki i zapomogi, a twardo pierdolicie o WASZYCH podatkach. CHUJ z wami!
O 7 rano denerwować się z powodu braku jednej literki? Nie warto, taki ładny dzień się rozpoczął.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów