📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Też bym sie obsrał i obrzygał
dziwny naród... cały czas tylko udoskonalają techniki szybkiego spierdalania
Chyba mało grał w Angry Birds bo przeleciał nad przeszkodami i spadł za mapę
Polacy tez by sie tak bawili, gdyby nie byli tak kurewsko biedni.
jestem ekspertem i wiem że takie katapulty stosowali francuscy żołnierze aby spierdzielać z oblężonego przez Niemców Verdun w 1917
niewiem nie kumam chuj wie o co chodzi widzę tylko morde żabojada i tyle w temacie
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ci Francuzi wymyślają coraz bardziej spektakularne metody spierdalania
co jak co ale go pro utrzymał
Ja pierdole! Mam straszny lęk wysokości, kurwa nie panuje nad tym, dostaje paraliżu całego ciała, mieszkam na parterze, ale skakałem na bungie ( koleś musiał mnie wypchnąć hehe , skakałem ze skały do rzeki z 10m ( kurwa nigdy więcej ), ale po tym dostałbym co najmniej 5 zawałów, obsrane gacie i pobyt na niskich domkach FUCK! Podziwiam takich ludzi, pełen szacun! Niema radości bez lęku wysokości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów