18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Cephelion 2020-01-06, 17:33 11
Ruskie to jednak dziwny naród. Dla sierściucha sciągają sprzet i ludzi, a jak na ulicy dostawczak ropierdoli dzieciaka na 15 metrów to nawet nie reagują.
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-01-06, 17:43 2
Cephelion napisał/a:

Ruskie to jednak dziwny naród. Dla sierściucha sciągają sprzet i ludzi, a jak na ulicy dostawczak ropie**oli dzieciaka na 15 metrów to nawet nie reagują.

Widać, nie są tak głupi jak by się mogło zdawać. Chodzi mi oczywiście o to że nie reagują na rozjebanego dzieciaka.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-01-06, 17:47
Kiedyś u klientki na 9 piętrze widzę siatkę w oknach.
Na moje zdziwienie odpowiedziała, że wcześniej nie było i znajomi uchylili okno. I kotek wypadł...
Ja na to "przecież kot zawsze spada na 4 łapy"
Zgłoś
Wiewór 2020-01-06, 17:51 4
Proszę o komentarz do powyższego filmiku naszego sadolowego eksperta od zwierząt szanowanego miłośnika braci mniejszych poligon6

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Arathnmor 2020-01-06, 18:23 9
Wlazł? Wlazł. Nie zlazł? Widać nie miał potrzeby. I po co to zasoby marnować na niezdecydowanego sierściucha?

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
camson 2020-01-06, 18:39 18
Za czasów gówniaka miała miejsce u mnie pod blokiem podobna sytuacja. Kot wszedł na drzewo i dwa dni nie mógł zejść. Drugiego dnia ktoś mnie w końcu namówił i wlazłem na to drzewo, żeby go ściągnąć. Morda i ręce podrapane, kocur sru w koc jak na filmie, po czym zrywka z koca i na drugie drzewo. Nie wiem jak i kiedy zlazł, ale ja już za jebanymi sierściuchami po drzewach więcej nie chodziłem.
Zgłoś
bloodwar 2020-01-06, 19:22 22
Ja za gówniaka też ściagałem sąsiadce kotkę, wiadomo jak to przy takich akcjach cała morda i ręce podrapane, oko mi prawie wydłubała ale ok, sasiadka zadowolona "najważniejsze, żeś życie kotce uratował, Pan Buk Ci w niebie wynagrodzi!". A 3 miesiące później kotka się okociła to sąsiadka cały miot utopiła w beczce to "najważniejsze żeby życia ratować" zabrzmiało mi wtedy w uszach jak dzwon, od tego momentu już nie pomagam sierściuchom bo koty to wyjątkowo durne zwierzęta a kociary jeszcze gorsze!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
n................l 2020-01-06, 20:23 8
"30 grudzień"
30 kurwa GRUDNIA, trzydziesty grudzień był gdzieś w okolicach roku 30...
Zgłoś
Dorik 2020-01-06, 20:29 4
zawsze mowilem ze koty to chuje. Jak wlazł to niech tam zdycha
Zgłoś
fikuswdoniczce 2020-01-06, 20:39
Co za gimbusiarski styl nagrywania ja pierdole
Zgłoś
donkapusta 2020-01-06, 20:52 1
Na Łubiankę z nim. Przyzna się, że jest nietoperzem.
Zgłoś
dżuma 2020-01-06, 22:02
Chyba nie mają co robić na tej ukrainie skoro do sierściucha ściągają dźwig z całą załogą.
Zgłoś
maderfakermen 2020-01-06, 23:44 1
Zszedł by sam, jakby tylko mu dupę z głodu ścisnęło. Jakaś Grażyna się musiała mocno wczuć i zadzwonić po platformę... Mam nadzieję, że kot już jej stylowo wydrapał oczy.
Zgłoś
Nellum 2020-01-07, 3:44
Dorik napisał/a:

zawsze mowilem ze koty to chuje. Jak wlazł to niech tam zdycha

równie dobrze Twoja mamcia mogła powiedzieć a to chuj sam wyszedł z pizdy niech sam sobie radzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów