📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
po tym ryku mozna wnioskowac ze 100% malpy...
Szopu pewnie nic się nie stało. Wygląda jakby jechali pickupem z prześwitem Honkera
A jak za mocne dla was to chyba pomyliliście adresy.
Szopu pewnie nic się nie stało. Wygląda jakby jechali pickupem z prześwitem Honkera
A jak za mocne dla was to chyba pomyliliście adresy.
tarcer123 napisał/a:
A wystarczyło się zatrzymać żeby zszedł z maski. Ale do tego trzeba być człowiekiem...
jakim człowiekiem? Przecież słychać że to jakieś czarne szympansy, mam głęboką nadzieję, że w końcu ktoś ich zacznie palić w piecach jak żydów. Ścierwa bez prawa do życia
johnnyy napisał/a:
Kurwy i pedały, szczotka druciana im w dupę.
Szopy to szkodniki, ale nie ma co się nad zwierzakami znęcać.
tak tak chuj ci w dupe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów