📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
głupi jesteśchuj że kacapy i droga publiczna ale taki drift to mi się podoba, w przeciwieństwie do kręcenia się w kółko na asfalcie i dacia mordy przez naokolną zbieranine czarnych i białych małp. Tu trzeba mieć prawdziwego skila.
Z 10 razy puscic sobie rajd Szwecji w kolinie makreli i masz tę moc.
Bmwf10520 napisał/a:
Gruzin w BMW był najlepszy w drifty gruzem
M5 E34 nazywasz gruzem? Sprawdź sobie ile obecnie kosztuje...
Tak się kiedyś latało jest co wspominać człowiek jakoś bez większych zmartwień żył a teraz....
Nemrod90 napisał/a:
i do tego można być debilem żeby takiego kupić bo nie szkoda rozbić.M5 E34 nazywasz gruzem? Sprawdź sobie ile obecnie kosztuje...
Twoi bracia cierpią a ty się śmiejesz. Dupov tobie się tylko wydaje że jesteś u siebie.
baronturbina napisał/a:
Twoi bracia cierpią a ty się śmiejesz. Dupov tobie się tylko wydaje że jesteś u siebie.
No i co zaśmiecasz Sadola?
Siriuz napisał/a:
No i co zaśmiecasz Sadola?
W Polsce pisze sie „i czemu/dla czego” Odnosząc się do filmu stwierdzam twoją obłudę wobec swoich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów