Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i chuj, kupi za 30 rubli drugą ładę
A w ledowe światełka wpierdoli drugie tyle co ta ładziana warta
No i chuj, kupi za 30 rubli drugą ładę
30 rubli to będzie odkładał przez 2 lata...
chuj że kacapy i droga publiczna ale taki drift to mi się podoba, w przeciwieństwie do kręcenia się w kółko na asfalcie i dacia mordy przez naokolną zbieranine czarnych i białych małp. Tu trzeba mieć prawdziwego skila.
Z jednej strony racja.
Z drugiej:
Każdy gówniarz w moich czasach młodości robił takie rzeczy własnie złomem z tylnym napędem... maluchami, fiatami, polonezami ładami i wszystkim co kosztowało 2000zł i miało napędzaną tylną oś...
Tak - wymagało to skilla - który nabywało się wyciągając to dziadostwo z rowów, zasp i klepiąc wahacze felgi i półosie
Ehhh.. ileż to mostów się wymieniło w polonezie.... dobre czasy.
Ile kosztuje taka łada?
Mniej niż zatankowaie jej do pełna. Dlatego tankują po parę litrów, żeby nie było szkoda.
[ Dodano: 2024-12-14, 01:19 ]
A w ledowe światełka wpierdoli drugie tyle co ta ładziana warta
Łatwo da się wymontować i wsadzić w następną.
M5 E34 nazywasz gruzem? Sprawdź sobie ile obecnie kosztuje...
Za ile wystawiają handlarze a ile jest warte to dwie różne rzeczy. Zestarzał się ten samochód a większość ogłoszeń to 300k km i jakby nie wyglądał to nie będzie perełką tylko starym gruzem
chuj że kacapy i droga publiczna ale taki drift to mi się podoba, w przeciwieństwie do kręcenia się w kółko na asfalcie i dacia mordy przez naokolną zbieranine czarnych i białych małp. Tu trzeba mieć prawdziwego skila.
To rosja. Tam wystarczy być najebany ale zawsze kończy się tak samo.
M5 E34 nazywasz gruzem? Sprawdź sobie ile obecnie kosztuje...
Stan auta robi różnicę,jeździł gruzami.
I szlugi w nich palił na dokładke.
Tu trzeba mieć prawdziwego skila.
No ten pokazał, że jednak nie bardzo z tym skilem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów