📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Nadchodząca opona
- teraz popularne
zanim zaczną łatać powinni najpierw położyć tam asfalt żeby było co łatać
Za to "xD" powinieneś dostać kopa w ryj i bana. To nie portal dla jebanych gimbusów.
u mnie jak kładli asfaltufke to sie skuterem wjebałem
Co kraj to obyczaj
sztuka jest sztuka
Jak kurwy w deszcz,troche im nie poszło.
Tyle razy, już się wątek łatania dróg w taką pogodę przewinął a wy dalej swoje. To jest tylko tymczasowa łata co by auta zawieszeń nie gubiły, zrobi się ciepło wtedy robi się remont właściwy - tyle, że to Rosja więc chuj ich tam wie.
Jednak technike łatania dziór mają po naszych... 1 robi reszta patrzy
Hacerking napisał/a:
Za to "xD" powinieneś dostać kopa w ryj i bana. To nie portal dla jebanych gimbusów.
Czyli uważasz, że jak ktoś używa "xD" to od razu jest gimbusem i powinniśmy go napierdalać ?
Ahh to pokolenie JP ...
Hacerking napisał/a:
za ten komentarz powinienes dostac kopa w ryj i bana. to nie portal dla jebanych gimbusow. xD
Pozdrawiam serdecznie
Hacerking napisał/a:
Haha, chyba kpisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów