📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeżeli któryś z was ma 4K tv to was nienawidzę.
Kraj należy do szybko rozwijających się i najbogatszych państw Azji Zachodniej. Od powstania kraju przez dłuższy czas najwięcej dochodów przynosiła ropa naftowa. Jej wydobycie na szerszą skalę i eksport rozpoczęły się w Abu Zabi w 1962 r. i w roku powołania Federacji (1971) osiągnęły ok. 44,5 mln ton. Dubaj rozpoczął wydobycie ropy naftowej w 1970 r., a w 1971 wyprodukował już ok. 6,5 mln ton ropy. Obecnie ropa naftowa daje tylko ok. 18% PKB. Najważniejszym sektorem gospodarki są dziś transakcje finansowe, co jest wynikiem zliberalizowania rynku.
wiec ciapki takie głupie nie są, dobrze inwestują i Dubaj raczej nic złego nie spotka
wiec ciapki takie głupie nie są, dobrze inwestują i Dubaj raczej nic złego nie spotka
te mądre głowy, ropy tam nie ma już od paru lat. a miasto jakoś dalej żyje i ma sie całkiem dobrze ale nie, lepiej pierdolic na temat o którym sie nic nie wie.
manutd94 napisał/a:
te mądre głowy, ropy tam nie ma już od paru lat. a miasto jakoś dalej żyje i ma sie całkiem dobrze ale nie, lepiej pierdolic na temat o którym sie nic nie wie.
dokładnie dorwały sie dzieci do kompa i piszą bzdury
Fajne miasto, ale jak wyobrażam sobie 40 stopni Celsjusza to za chuj bym tam nie chciał mieszkać, może są osoby, które lubią upał 40 C w cieniu, ale ja bym nie wytrzymał tam 2 tygodni.
Wy te komputery chyba kurwa na korbe macie, ze wam wypieralaja przy 4k.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów